Innlegg

Viser innlegg fra november, 2009

Takk for deeet..

På mandag var fortsatt blodverdiene mine altfor høye, og det var bare å kjøre på med større doser gift. Hrmf.. Det er jo forsåvidt betryggende da, bedre å passe på at jeg virkelig får nok medisin enn at jeg får for lite og blir enda sykere.
Denna uka har det vært de fæle, gule pillene. Methotrexate (som de heter) gir såre slimhinner, og jeg får vondt ifra munnen, nedover halsen, gjennom magesekken, tarmene og helt ned i ræva. Så veit dere dèt. Siden jeg fikk større dose enn normalt denne gangen, har ikke formen vært noe særlig å skryte av de siste dagene. Jeg har liggi en god del med magesmerter og generell uvelhet, i dag begynte jeg å bli sår i munnen også.
Når jeg tar dissa pillene pleier jeg samtidig å skylle munnen med motgift, for å unngå munnsår. Dessverre varierer det veldig om motgifta funker, noen ganger slipper jeg sårene, mens andre ganger bare "forsvinner" all huden i munnen og på leppene. Det er helt forferdelig vondt, og det ser heller ikke særlig delikat ut. Den…

Litt fra Landaasen - sjekk håret'a!

Bilde

April 2010

På Facebook og MSN har jeg flere venner og bekjente som har skrevet forskjellige datoer etter navnene sine. Jeg fant fort ut at det var datoer på dager som betyr mye, som de gleder seg til og som forandrer livene deres for alltid. Noen har termin, mens andre (KATRINE-JENTA-MI, HURRA!) skal gifte seg.
Jeg følte for å kaste meg på trenden, og jeg har jo en viss peiling på noen datoer som skal forandre mitt liv for alltid, men jeg var litt for opptatt av dagens irritasjon (detta var på mandag, da jeg var på riksen), så datoen "min" ble litt preget av det. "Maren-Sofie - 11. april". Hvorfor det? Jo, da blir nemlig miljøfartsgrensa på ring 3 (veien til riksen) oppheva. En god dag.

I går så havna vi, ironisk nok, på nachspielet til Diakonhjemmets studenter på Plaza. Egentlig var det en liten nedtur, da det ikke er noen stor hemmelighet at det er et overtall av kvinnelige sykepleierstudenter her i landet. Vi var ikke der så lenge med andre ord, ihvertfall ikke vi jentene.

Ti…

Julebord med Ungdomsgruppa i Kreftforeningen

Æsj, jeg fikk litt dårlig samvittighet. Er da måte på hvor sjeldent det skal oppdateres her.

I dag er jeg egentlig stressa i hue. Blir alltid det når jeg skal noe, nesten samme hva det er. Jeg trenger god tid, må vite akkurat hva jeg skal ha med meg/trenger og jeg må sjekke tidspunkter for når jeg skal være hvor flere ganger. Ah, galskap!

Nå høres det sikkert ut som jeg skal på noe svære greier, og egentlig gruer meg litt. Det er ikke sant! I kveld skal jeg nemlig på julebord sammen med Ungdomsgruppa i Kreftforeningen, og kjenner jeg oss rett blir det superbra! Vi skal bo på Plaza i Oslo til i morgen, og i kveld er det middag og show på Dizzie Teater. Seinere er det fritt fram, og kjenner jeg oss rett (igjen) så samles vi nok på et koselig utested for mer liv og røre :)

Formen er varierende, som vanlig. Jeg er mye trøtt og tiltaksløs, men føler allikevel jeg er "tilstede". Situasjonen hjemme er litt slitsom for tida, da jeg fortsatt bor hos mamma. Misforstå meg rett; mamma og j…

Treeeig

Jeg har egentlig mye jeg vil skrive, faktisk ganske mye tid å gjøre det på også, men ikke heeelt ork..!
Skal prøve å komme med en skikkelig oppdatering iløpet av helga :)

Blodverdier, svin og kondomer

Jeg tenkte, trodde eller..nei, jeg har egentlig verken tenkt eller trodd noen ting. Uansett; bloggen måtte visst få litt fler skriverier om svineinfluensaen, til tross for at jeg synes det er nok om det sånn ca alle andre steder.
Å ta vaksinen var egentlig helt uaktuelt for min del, fordi man ikke visste hvordan jeg kom til å reagere. Å få influensaen var enda mer uaktuelt. Jeg spurte på riksen (dette var i sommer, tror jeg) om hva som skjedde hvis jeg fikk svineinfluensa, da fikk jeg som svar at "det skal ikke du ha..". Okei, da forstod jeg rimelig kjapt at den virkelig ikke var bra for meg (ikke at den er bra for noen da, egentlig, men ja..dere skjønner).

I forrige uke dalte blodverdiene mine elegant ned på null. Da ble det raskt en smule mer utrygt å være meg, siden jeg "gjerne" tar i mot alle mulige bakterier, virus og hvasomhelst av skumle greier jeg kan få. De nøytrofile (for de som er litt "inni gamet") lå på 0.1, og det er jo ikke så vilt mye å skry…

Må veien åpne seg for deg..

...må solen skinne kjærlig på ditt ansikt.<3http://sinober.blogg.noVit at jeg tenker på deg, Regine.