2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


søndag 20. april 2008

Riksen, kjøttboller og ØL

Siste nytt fra Rikshospitalet; transplantasjon er antatt å skje i siste halvdel av mai. Donoren er en så bra match som det kan få blitt, uten at det er innen familie. Dette er gode nyheter. Tror jeg da.

Akkurat det sa jeg også til legen min, at jeg tror det er gode nyheter. Han virka egentlig litt "letta" over at jeg sa det slik. De vil nok ikke at jeg skal ta det som en selvfølge at dette kommer til å gå bra, og det gjør jeg altså ikke. Kanskje jeg egentlig heller litt den andre veien.

At jeg fikk litt "mer tid" på meg, vil også si at jeg rekker å fylle 22 år før jeg skal legges inn igjen. Den 14. mai har jeg bursdag, og jeg har noen tanker om hva jeg vil med den dagen i år.. Jeg ser for meg at jeg gjerne vil gjøre litt ut av feiringen, en siste samling av familie og gode venner før kampen settes i gang, kanskje? Mulig jeg trenger litt hjelp og ideer angående detta (mamma, Hege; vi må snakkes).

:)

Når jeg var på riksen på torsdag, var jeg ikke helt i form. Måtte faktisk ringe mamma på morgenen, så jeg fikk henne til å kjøre meg.
Har egentlig ikke vært helt i form siden, men har da fått gjort litt av hvert i helga for det!

På fredag var jeg sammen med pappa i båten, eller egentlig ikke i, men ved siden av. Vi grilla pølser i sola og rusla på brygga (endelig vårvær!).
På kvelden var jeg sammen med Stine hos mamman hennes, vi sang Singstar og tulla fælt (må nevnes at jeg var litt dreven på Singstar, eller hva, Stine? Hihi..).
Lørdag var dagen jeg endelig skulle smake de berømte kjøttbollene som Stine lager. Nå har hun snakka om og skryti så fælt av de, lenge, så da ble jeg bedt på middag! Du har all grunn til å skryte av de, Stine, de var GODE!

Seinere på kvelden havna vi på "byen" (i Sandvika), sammen med Christian og mange andre gode mennesker. Jeg fikk i meg en, eller kanskje noen fler, etterlengta halvlitere, og vi koste oss hele gjengen, tror jeg? Veldig ålreit å kunne orke litt sånt nå, føle at jeg er litt "med" :)

2 kommentarer:

 1. Så bra att tiden nærmer seg for transplantasjonen:) skjønner du gruer deg, men tenk hvor glad du blir da det er over:) Alle tøffe jenter greier det, vøttø:)
  Og tennene er jo også ute:)Bursdag to dager etter deg jeg, fint å være mai-barn:)
  Så nå er det bare å nyte solen og det fine været:)

  Ha en fin dag;)

  SvarSlett
 2. Hei Fia
  Toppers å høre at det er litt mer fastsatt planer for transplantasjonen og at det er god match på donoren.
  Kjempe glad over at du har fått tatt deg en tur på byen å nytt noen ordentlige halvlitere, håper det var skikkelig ØL og ikke noe ringnes eller hansa søl. Jeg vil gjerne være med å feire bursdagen din, hvis du vil så kan jeg jo ta med meg Elise, Ivo og Hege :-)
  Jeg gruer meg litt på dine vegne for transplantasjonen, men samtidig så gleder jeg meg like mye over at du får kommet igang... slik at du kommer i mål så fort som mulig.

  Vi snakkes, klem fra meg.

  SvarSlett