2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


onsdag 19. november 2008

Kreft er skummelt

I dag ringte gynekologen meg. De har fått svar på prøvene de tok når jeg var i narkose.

Æsj, jeg veit egentlig ikke helt åssen jeg skal forklare det liksom.. Det er funnet ganske mye celleforandringer, noe som enten kan komme av cellegifta, eller at det rett og slett er mer drit på gang her. De deler celleforandringene inn i tre grader, der den tredje graden er forstadiet til kreft. Jeg er på andre grad. Litt for mye, synes jeg. Det er egentlig ganske.. Urovekkende? Hm, jeg er ikke helt sikker enda, har ikke klart å tenke så mye på det. Det er vel den, ganske så menneskelige evnen til å skyve vanskelige ting unna, som "slår inn".

Planen er uansett å ikke gjøre noe med det nå, jeg blir innkalt til ny sjekk om tre måneder. Kanskje det da har gått tilbake av seg selv, det var nemlig mulig. Jeg kan ikke annet enn å satse på det. Holder da søren meg med èn kreftype.

10 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Naa surra jeg litt og sletta den andre kommentaren jeg hadde lagt inn. Jaja...

  Jeg er da en ukjent leser av bloggen din... Det her skal gaa bra, du kan IKKE ha en krefttype til, det er jeg helt enig med deg i! Skal sende positive tanker for at det er borte vekk om 3 maaneder : )

  Hilsen Camilla

  SvarSlett
 3. Søta mi =)
  Jeg satser for å krysse fingrene og håper at det går tilbake, til neste gang du skal inn til sjekk!
  Det holder med det du har nÅ =)

  Skal vi dra et sted å se på voff voffer en dag? BaRe for å titte?

  Klempådu

  SvarSlett
 4. Hei.
  Jeg har lusket litt på bloggen din en stund, og følte litt for å si Hei nå.
  Jeg må si du er en utrolig tapper og strek jente. Alt det du har gått igjennom, og fortsatt går igjennom må være utrolig slitsomt! Ikke rart man må ta seg pauser innimellom...
  Går på cellegift for tiden for behandlig av eggstokk-kreft, og selvom jeg føler meg sliten og syk, er det INGENTING i mot hva du har vært igjennom.

  Du skriver på en utrolig god måte. Det er beundringsverdig at du klarer å holde på humøret ditt mesteparten av tiden. Det har nok hjulpet deg masse.
  Jeg boinker (som jeg lærte på Tone og Espen sin side) masse for deg, at celleforandringene dine vil være bra om 3 mnd. Noe annet kan ikke være mulig!

  Tusen takk fordi du deler så mye av deg selv med andre, det hjelper utrolig når man sliter selv.

  Klem fra Jona

  SvarSlett
 5. hei søta..

  tenker masse på deg og krysser fingrene nå for at det ikke kommer mer..

  kleeeem Mo9ca

  SvarSlett
 6. Hei Søta :)
  Krysser alt som kan krysses :)
  Stooor klem fra Siv Anine

  SvarSlett
 7. Hei søte Maren-Sofie!

  Jeg satser på at alt går tilbake av seg selv. Tenker masse på deg og krysser fingrene :)

  Klem fra Tone

  SvarSlett
 8. Heisann!

  Leste om deg i hjemmet bladet. Du virker som en utrolig tøff jente! :)

  Masse lykke til!!

  Klemmer fra Marita

  SvarSlett
 9. Hei
  Hei

  Er bare en tur inne å titter på bloggen din. Veldig fin.

  Du har et beundringsverdig pågangsmot. Det står det utrolig respekt av. Ønsker deg alt godt videre. Stå på. Håper du blir frisk igjen. Alt går bra

  stooor klem fra anonym.

  SvarSlett
 10. Lykke til, hold motet oppe, psyken og det mentale er utrolig viktig for helsen din, meditasjon er fint til å slappe heeeelt av, om det har litt helbredende effekt er de "lærde" uenig om, men skader nok neppe :)

  (Og blir cellegiften for hard tror jeg faktisk det er mulig å få cannabis på resept om du finner rette lege, bruker den uten resept når jeg har influensa for å orke å spise selv)

  SvarSlett