2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


søndag 23. november 2008

Hva skjer'a?

På torsdag var jeg en tur på riksen igjen, i håp om at jeg endelig kunne starte opp med cellegifta. Det er nå en goood stund siden jeg har tatt noe cellegiftpiller, så det begynner å "haste" litt med å sette igang igjen. Blodverdiene mine var enda ikke klare for det på torsdag, de hadde faktisk sunket enda mer, og det uten at jeg har tatt noen piller!(?) Hva skjer egentlig inni denna kroppen? Jeg har ihvertfall gitt opp å prøve å forstå det. Legen synes vel kanskje det var litt merkelig han også, men jeg fikk beskjed om å ikke tenke så mye på det og å komme tilbake på mandag (i morgen).
Jeg håper virkelig jeg kan begynne igjen da. Snart er det ny beinmargsprøve også, denne gangen blir det litt (for) spennende.

5 kommentarer:

 1. Hei;)
  Du får ha lykke til i morgen, håper at kroppen har kommet seg da!
  Skal krysse fingrene for deg jeg,
  Klem fra Aina

  SvarSlett
 2. Lykke lykke til, haaper verdiene er i orden og at du kan faa behandling. Heier masse paa deg!

  Hilsen camilla

  SvarSlett
 3. Lykke-lykke til idag, tapre jenta :D

  SvarSlett
 4. Håper det har gått bra idag Maren Sofie! Klem fra Gry:-)

  SvarSlett
 5. Håper alt har gått bra i dag! :)

  SvarSlett