2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


tirsdag 25. november 2008

Virkelighetssjekk

I går trodde jeg egentlig litt at det tilbakefallet jeg frykter, hadde kommet. Legen ville ta en beinmargsprøve av meg, fordi det var jo litt rart at blodverdiene mine var så lave. Jeg spurte rett ut om det kunne bety at jeg hadde fått tilbakefall, men legen sa han ikke trodde det. Det var altså det de måtte sjekke, for det kunne være et varsel om at det var noe i gjære.
Det er jo alltid en viss fare for tilbakefall, men i går så ble jeg faktisk litt redd. Det var rart å måtte ta beinmargsprøve når jeg egentlig "ikke skulle", og det var rart at blodverdiene mine ikke ville stige normalt.

Jeg var ganske anspent noen timer.

På ettermiddagen ringer legen og sier at verdiene er sakte på vei opp, og at beinmargen ellers er "fin". Ingen tegn til tilbakefall.

Lettelse. For nå.

6 kommentarer:

 1. Ååååå, så bra med fine prøver. Nå ble jeg sååå glad på dine vegne:-)Stå på, Maren-Sofie!

  SvarSlett
 2. =) You go girl! Luv you

  SvarSlett
 3. Kjempefint vennen vår....
  Stå på fremover snuppa

  Klemmer fra oss 4 i Halden

  SvarSlett
 4. Aww, lille vennen daaaa<3
  Hadde jeg vaert hjemme skulle jeg kommet i forykende fart hjem til deg i din nye, ringe bolig, og gitt deg masse is og sjokolade, og noen Puri-Nethol tabletter hvis du vil ha litt cellegift ogsaa. Jeg savner deg masse, og det er ganske frustrerende aa vaere stuck her (selv om vi har det aldri saa bra her) naar du har det saa vanskelig der hjemme. Kjempeglad i deg, snuppelure<3 klem fra FRO

  SvarSlett
 5. Såååå flott!!
  Klem Ann-Mari

  SvarSlett