2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


onsdag 3. desember 2008

Jeg lekker tårer

Jeg har vært litt frustrert over riksen, leger og medisiner i det siste. Alt har vært bare "kaos". Det har nok ikke vært SÅ ille, men med et slitent hode, blir alt fort litt verre enn det egentlig er. Av en eller annen grunn har jeg bare hatt forskjellige leger å forholde meg til de siste ukene, så jeg har måttet fortelle den samme historien om og ooom igjen. Åh. Lei av det.

Nå har jeg endelig fått klarsignal til å fortsette behandlingen, så det gjør jeg nå. Jeg skulle nemlig ikke begynne ny syklus, eller ha samme dose som sist, eller.. Ja. Det har vært mange versjoner av videre planer. Hrmf. Nå skal jeg legge fra meg den frustrasjonen, for det er unødvendig å toppe hele greia med den.

Jeg griner masse om dagen. Hvorfor er det sånn? Jeg veit ikke, for jeg føler liksom ikke jeg har noen grunn til å gråte. Ikke har jeg noen spesielle smerter nå, jeg gleder meg til jul, og på fredag reiser jeg på "julebordscruise" til Danmark med UG. Allikevel går jeg her og griner. Griner når jeg ikke får til noe, griner når jeg får det til allikevel.
Det er akkurat som om det er noe i hodet mitt som stresser meg, jeg veit bare ikke hva (?) Ææ, slitsomt! (..og huff å GRRR, liksom. Alltid skal jeg klage over at ting er slitsomt, men det er sånn, veldig mye er rett og slett et kjempeork).

I natt så drømte jeg at jeg lo. En sånn hysterisk latterkrampe som varte en evighet før, og når når man endelig fikk igjen pusten, så var det bare å utveksle et blikk, og vi var i gang igjen. Det var en skikkelig god følelse. Det er lenge siden jeg har ledd så mye, men jeg (griner igjen nå da..) skal aldri slutte å le. Jeg har bare en liten pause.

4 kommentarer:

 1. Heisann Maren Sofie! det er da ikke rart at du er sliten/stresset i hodet og at du gråter, med alt det du går igjennom! Alle tankene, uvissheten etc. Ønsker deg masse lykke til videre i behandlingen. Jeg beundrer deg og den viljestyrken du har! Gry

  SvarSlett
 2. Cossie kan brukes som en mopp? viss du vil låne han for kosen sin skyld :P alle tårer tørker han opp med pelsen siiin vettuu. hihihih.
  øæøø

  gleder meg til å se leiligheten din til uka viss alt klaffer!! :D

  super suuuuper glad i deeeg <3

  KLEEM FROM LOTTE

  SvarSlett
 3. Haaper alt gaar bedre med deg snart! Og at du faar en god tur og positiv opplevelse i Danmark. Men det er lov aa graate og, veldig lov.

  Haaper du har noen aa prate med, en proff "snakkedame" (eller mann).

  Hilsen Camilla

  SvarSlett
 4. Aa, som jeg kunne oenske at jeg kunne vaere hos deg aa enten graate eller le med deg, akkurat naa, og jeg haaper virkelig du faar det fint paa julebordet! Du maa ha det goey for baade deg og meg, vettu! Gleder meg saann til aa se deg til jul, lille venn! superdupermegagla i deg!!!

  SvarSlett