2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


tirsdag 9. desember 2008

Tjohei :)

Jeg har hatt en skikkelig bra helg, sammen med masse fantastiske mennesker! :) Vi koste oss med god mat, drikke, "shopping og champagne" (den siste der var en skikkelig nedtur, gi meg en øl). Hehe. Skal jeg som har kreft drikke alkohol da? Nei, jeg skal vel helst unngå det, men jeg gikk ikke på de "verste" cellegiftpillene, og altså; jeg skal da leve litt jeg også. Jeg er tross alt 22 år. Trenger å være med på litt normale "22-år-gammel-jente-festing" (er forresten ikke så mye som skal til for å komme i rette go'humøret, uansett).

Humøret har forresten holdt seg. Jeg har en sånn merkelig følelse av glede inni meg om dagen, har ikke følt noe sånt på lenge! Det er jo ikkeno' annet enn genialt? Nyter det, så lenge det varer!

Formen er litt opp og ned, som vanlig, men det med humøret hjelper på den også. Jeg har litt sår i munnen (typisk bivirkning), er mye trøtt, men jeg er jo glad, så da er det greit.

2 kommentarer:

 1. Så fint at du har hatt det bra i helgen da, jeg er også hjemme og koser meg;) Heldig du som får tatt deg en øl, jeg tror nok jeg må holde meg unna det en stund. Foreløpig plan er at jeg skal legges inn den 5. januar for å starte forbehandlingen til transplantasjonen. Jeg er spent. Vet du noe mer om du må transplanteres eller ikke?

  SvarSlett
 2. Godt å høre at du kan kose deg litt, det fortjener du virkelig :)
  Jeg tenker så mye på deg, det hjelper kanskje ikke så mye, men jeg vil at du skal vite det. Sender deg styrketanker!

  Det er bestemt at jeg ikke skal transplanteres nå, det blir heller en nødløsning om tilbakefallet kommer.

  Jeg er veldig mye på riksen, minst en gang i uka. Hvis du føler for å ha noe kontakt med meg mens du er der, så er det bare å sende en mail :)

  En annen ting; jeg er "glad" for at du får behandling på riksen, for jeg føler meg så innmari trygg der selv. Håper virkelig du får den samme opplevelsen av "folka" der inne :)

  Ønsker deg god form og gode dager framover!

  Klemmer fra meg

  SvarSlett