2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


mandag 4. august 2008

Sykehusferie

Nå er jeg hjemme igjen. Det er godt og være i nærheten av riksen når jeg ikke er i form.

Ble skrevet ut allerede på torsdag fra sykehuset i Aalborg. Blitt veldig god på å smiske med leger, for å få komme meg ut av sykehus. Hehe. Men jeg veit de ikke ville skrevet meg ut om det ikke var forsvarlig da, så formen var bra nok til det og feberen var borte.

I går kveld kom feberen snikende igjen, så jeg måtte ringe riksen og høre hvordan jeg skulle forholde meg. En lege jeg ikke kjenner noe til snakket noe om diverse smittetiltak de måtte ta hensyn til, om jeg skulle legges inn (fordi jeg har vært innlagt i utlandet). Jeg skjønte ikke helt hva hun mente, men vi ble uansett enige om at jeg skulle legge meg til å sove hjemme og heller dra inn til en sjekk i dag. Når jeg kom dit da, så var det ingen som nevnte noe om smittetiltak, så veit ikke helt hva det skulle bety.. Men de har nok kontroll! (Det er jeg igrunn helt sikker på :))

Jeg fikk tatt noen røntgenbilder og har klagd litt over at jeg er så innmari forkjøla + at jeg hadde umenneskelig vondt i hue.. Legen tror at det antakelig er en virusinfeksjon. CRP'n er fin (måling på om jeg har noen infeksjoner i kroppen), men blodverdiene mine er litt lave. Immunforsvaret er "gått i null", det vil si at jeg er supermottakelig for alle slags bakterier, så jeg må være ekstra forsiktig de nærmeste dagene. Nå i kveld har jeg heldigvis ikke feber mer, så så lenge jeg ikke føler noen forandring til det verre i formen, skal jeg sove godt i min egen seng i natt!

Ellers, bortsett fra kreft og sånt drit, har jeg hatt det veldig bra i Danmark ;) Benytta enhver sjanse vi hadde til å kjenne på følelsen av å være på ferie. Jeg har sykla, bada, spist masse is og sett utover havet fra under parasollen. Det ER deilig å være norsk i Danmark ;)

Siden jeg føler meg så dårlig om dagen, kjenner jeg at jeg er skikkelig smågretten. Kan nesten glefse litt mot folk (særlig mamma), og det synes jeg er vondt selv, for jeg vil jo ikke være sånn! Er så utrolig lei av den følelsen jeg har av å ikke gidde noe, av å ha det vondt, av å tenke. Jeg husker ikke lenger hvordan det føles å være frisk.

3 kommentarer:

 1. Heisann!

  Den personen som nevnte på evnt smittetiltak/isolering tenkte nok på MRSA. Pasienter som har vært innlagt i helseinstitusjoner/ sykehus i visse land (utenfor Norden) skal være isolert inntil de har påvist at MRSA er negativ. Kan ikke så mye om det, men har vært borte i det på sykehuset.

  Ellers håper jeg du snart får det bedre!!

  Klem fra Gry

  SvarSlett
 2. Den "glefse-følelsen" du har i forhold til meg kan du bare glemme!! Den stemmer ikke med hvordan jeg opplever deg - og da er det vel ikke noe vits i at du sitter og maler på den...

  Tusen, tusen takk for at du takler de vonde periodene som du gjør; du får meg til å føle at jeg har en verdi i tilværelsen din - og det betyr så uendelig mye for meg!

  Glad-i-deg-klemmer fra mamma'n - som er lykkelig over å få feriere sammen med deg selv om det inkluderer sykehusopphold ;-)

  SvarSlett
 3. Hei =)

  You Go Girl, hehe.
  Nå gleder jeg meg til i morgen!

  SvarSlett