2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


tirsdag 30. desember 2008

En jul på sofaen

Nå skal jeg klage.

Siden 2. juledag har jeg holdt til på sofaen, eller forresten, jeg hadde jo et lite avbrekk med en tur til riksen i går da.. Heh.
Forkjølelsen gikk fra ille til verre, og jeg har vært/er fortsatt, ganske slått ut. Noe så vanlig som en forkjølelse (som jeg fryda meg over i forrige innlegg), blir bare mange ganger verre, og henger i mye lengre hos meg, enn om jeg hadde hatt et friskt grunnlag. Det glemte jeg visst. Eller fortrengte. Eller noe sånt.

Uansett; jeg er virkelig ikke i form.

I går så begynte jeg den siste uka i denne syklusen (nr. 7), det vil si at jeg nå går på "slemme" piller (jeg vil forresten fjerne de "-tegnene, for disse pillene er ordentlig slemme). De gir noen skikkelig kjipe bivirkninger, og hjelper ikke akkurat på formen, så ja.. Jeg ligger her enda, og det kommer jeg nok til å gjøre på ubestemt tid. Godt nyttår.

Neida, jeg er ikke så nedfor som det ser ut til. Jeg begynner på kortison til mandagen, og vil påstå jeg har et mye bedre grunnlag for det nå, i forhold til sist gang, da jeg gikk "rett i kjelleren". Allikevel så gruer jeg meg litt da. Gruer meg til ny en runde med noe som kan utarte seg til å bli, nok et, aldri så lite helvete, siden jeg allerede merker at formen er på vei ned. Det er ikke noe ålreit å tenke på når man er dårlig; at man veit det skal bli verre.

Til mandag er det også klart for ny beinmargsprøve, denne skal sendes til sånn "supersjekk", så jeg får vite om kreftcellene har minket/økt noe. Merker at det er veldig spennende, når jeg tenker på det. Veldig spennende.

Ellers så har jeg absolutt ikke hatt en så fæl jul, som jeg kanskje har gitt uttrykk for. På julaften var jeg i ganske grei form, og jeg koste meg masse. Jeg fikk en gave som gjør at noen "spennende hjul" begynner å trille, sakte men sikkert, mot vår og sommer.. (Haha, noen som skjønte noe?) Ihvertfall så skal det kanskje skje litt forandringer på visse fronter her etterhvert.. Hmm, jeg tør ikke si så mye mer enda, siden det er ganske usikkert. Når jeg først skriver det, så blir det litt mer "sant", på en måte. Lover å komme tilbake til det ganske snart, og til de som lurer; det er bare noe veldig koselig, altså! :)

Håper dere får en fin feiring av begynnelsen på det nye året, tusen takk for det gamle!

7 kommentarer:

 1. God bedring! Godt nyttår! Stå på!

  En varm hilsen fra meg.

  SvarSlett
 2. Tusen takk :)

  Jeg varmer meg på den, ja, for nå var jeg nemlig litt kald! Hehe.

  Riktig godt nyttår til deg også, håper det blir et ordentlig fint et :)

  SvarSlett
 3. Godt Nytt År til deg! Håper du føler deg bedre snart. Lykke til med benmargsprøven over helga. Satser på at den er fin!!

  Nyttårsklem fra Jona

  SvarSlett
 4. skal du få deg hund? eller er det jeg som er helt på vidda nå... ;)

  SvarSlett
 5. Jona: Tusen takk :) Håper du får en fin feiring av det nye året i kveld, og selvfølgelig et supert nytt år!

  Anonym: Ikke helt på vidda, nei.. Ikke i det hele tatt faktisk ;) Men jeg skal gå endel "runder" med meg selv før jeg bestemmer meg ordentlig.. Hihi, det er spennende! Godt nyttår til deg :)

  SvarSlett
 6. Så flink jeg er da:) Jeg har hund og det anbefales på det sterkeste!! Masse,masse jobb da. Men ikke minst masse,masse kos og en trofast venn også:)

  PS. Har kommentert litt her nå som anonym, så jeg tror jeg rett og slett skriver inn navnet mitt: Lene
  Godt nytt år!!

  SvarSlett
 7. Ønsker deg av hele mitt hjerte et riktig godt nytt år!! Håper alt ordner seg for deg, og at du får alt du ønsker deg!! Benmargaspøvene kommer til å være super fine skal du se! :)
  Fokuser på alt det positive, og det positive vil komme til deg!! En urgammel "hemmelig" måte å tenke på, men det fungerer!!
  (anbefaler boken "Hemmeligheten")
  c")

  Klemmer fra Cathrine B. og småguttene hennes:)

  SvarSlett