2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


torsdag 8. januar 2009

Bedre dag

I stad var jeg en tur på riksen igjen. Trodde kanskje jeg skulle begynne med ny syklus, men det ble ikke noe av. I starten av hver syklus går jeg på en god del kortison, og det er visst ingen god kombinasjon med at jeg ikke er i form fra før av. Vi får se på mandag, kanskje jeg får begynne da. Det ble heller ikke tatt noen beinmargsprøve på grunn av formen min, for da kunne det visst vise seg noen umodne celler i beinmargen som kan "se ut som" kreft, vil jo ikke bli lurt heller! Får eventuelt ta den også på mandag.

Ellers er formen litt bedre. Tett, men bedre. Legen min sa forresten at bihulebetennelsen jeg hadde/har (?) var stygg, hva nå enn det vil si. Det er ihvertfall ikke noe jeg er interessert i å ha, uansett om den er stygg eller ikke ;)

Nå sitter jeg og gransker beina mine, tror jeg samler på vann. De kjennes litt tunge og hovne ut. Jeg får stå litt på henda, eller kanskje ikke..

2 kommentarer:

 1. Godt du føler deg litt bedre! :) Men dumt du måtte vente med kur... Får håpe du er bra nok på mandag.
  Hehe, lurer på om det hjelper å stå på hodet når man har vann i bena...? ;)

  Kontrollen i dag gikk kjempefint!! Hurra! Alle blodprøver var fine. Tumor-markører var bra.Alt så bra ut på undersøkelsen av diverse kroppsdeler ;) Fikk ikke svar på røntgen av lungene, men legen regnet med at det var bra og, siden det har vært bra siden den første operasjon.
  Så da er jeg ferdig med behandlinger og den forferdelige cellegiften, (stakkars deg som har så langvaring behandling!!!) Så nå blir det kontroller på Ahus hver 3. mnd i 2-3 år framover.

  Forsatt god bedring! Satser på at beinmargsprøven din blir bra og!

  klemmer fra meg.

  SvarSlett
 2. Jeg vet ikke hva som er best; tjukk i beina eller i hue'... Nå håper jeg bare du blir bedre igjen for å ha ork til å kanskje bli verre igjen... Vi savner ditt blide fjes her i Sande.

  Jeg har nettopp lest diktene dine det var link til i et tidligere innlegg. De var helt nydelige. Gikk rett inn. Du har virkelig talent, Maren-Sofie. Det viser du jo også gjennom hvordan du skriver i bloggen din. Dersom du har skrevet flere dikt, håper jeg du tar godt vare på dem.

  Jeg forstår veldig godt din frustrasjon over å ikke kunne planlegge noe. Det må egentlig være helt pyton. Vi har alle behov for rytmer i livet, og din rytme har vært sånn omtrent fraværende siste halve året. Likevel vet du å nyte gode dager til fulle. Det er så godt for oss rundt å se; du tillater ikke tungsinnet ødelegge for deg når du har muligheten til å delta mer. Men jeg skjønner at det er tungt, stadig dra seg opp etter det håret du ikke har.

  Hvis du ikke blir i mere form snart kommer jeg togende med et brettspill under armen til Drammen. Godklem fra meg

  SvarSlett