2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


torsdag 26. februar 2009

Tankefull, trøtt og tiltaksløs

For min del så går jo dagene. Vanskelig å skrive det, etter innlegget under, men behandlingen går sin gang.

Jeg har ikke så store fysiske plager nå, det er egentlig mest psyken som kan være vanskelig til tider. Tenker veldig mye.
Ellers er jeg trøtt, slapp og tiltaksløs. Har ingen energi, og jeg tror jeg kunne sovna hvor som helst. Når jeg var på riksen på mandag fikk jeg noen vitaminpiller, håper det gir meg litt overskudd etterhvert.

Vil forresten oppfordre alle som er i nærheten av Drammen på lørdag, om å komme på Vinterlyd-konserten. Det er helt gratis, men jeg veit Kreftforeningen setter pris på om det puttes noen kroner i bøssene deres :)

http://www.krafttakmotkreft.no/

3 kommentarer:

 1. Åh, for en utrolig tøff person du er! Denne bloggen gir meg tårer i øynene, glede og mot - alt på en gang. Takk for at du faktisk hjelper meg gjennom vonde tider. Jeg sliter mye med psykisk sykdom, og å da lese en blogg om noen som har det verre enn meg og dine tanker om livet hjelper. Takk for at du deler dette med oss andre. Tusen takk! Du er forbildet mitt!

  SvarSlett
 2. Skal du på konserten på lørdag? Jeg visste ikke om den, men kanskje jeg skulle gjort noen endringer i ferieplanene mine, gitt? =)

  Glad for at du finns, snuppis<3

  SvarSlett
 3. Heihei Maren.
  Bare en ny liten hilsen fra oss i Østfold, stå på videre vi tenker på deg.
  Mange klemmer fra Cathrine

  P.S. Kjærtsten til nevøen min kjente igjen Katrine fra sine skoledager, du får hilse henne fra Gisela hvis du snakker med henne...

  SvarSlett