2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


søndag 8. mars 2009

Et lite gjesp fra sofaen

Mamma mente jeg burde oppdatere snart, for hun skvatt så fælt hver gang det første hun så var bildet under her ;)

Veit dere hva? Jeg har enda ikke vært innlagt denne syklusen, og dèt er ganske utrolig! (Nå blir jeg liiitt sånn usikker på om det slår tilbake på meg at jeg skrev det her, men jeg tar sjansen).

Jeg har tenkt til å være feberfri neste uke også, selvom jeg da skal ta noen piller jeg er lite glad i. Gule, ekle jævlene. Men det er bare å krysse fingrene!
Ellers har det ikke skjedd så mye, formmessig, de siste dagene. Jeg er fortsatt veldig trøtt og slapp, må lades opp ganske ofte. Har visst ikke noe Duracell-batteri jeg, nei.
Det er heldigvis ikke det verste det da, å være trøtt og uopplagt. Jeg er egentlig ganske glad så lenge jeg slipper fæle smerter, eller at det skjer ting jeg ikke har kontroll over. Akkurat nå er jeg ganske trygg på at jeg har kontroll.
Eller ja, forresten! Èn ting skal det bli litt interessant å se på i morgen når jeg skal på riksen; jeg tror kanskje jeg er litt lav i blodplater. Igjen. Jeg er nemlig ganske gul og blå, både her og der, og i går så fikk jeg et lite rip på armen som blødde en evighet før det ga seg.

Sånn mamma, nå slipper du å bli skremt! :)

2 kommentarer:

  1. Takk Fia mia - nå kan jeg lettere konsentrere meg om de vakre bildene jeg har av deg i hodet mitt... :-)

    SvarSlett
  2. Hei! SÅ bra at det går bra med deg. Klart man blir slapp og trøtt av behandlinga. Det er ikke akkurat småkaker de putter i oss;) Formen min er litt laber den og, orker ikke så mye om gangen. Men det kommer seg vel:)

    SvarSlett