2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


søndag 17. januar 2010

Gaah!

Jeg lever i en sky av kortison, cellegift, humørsvigninger, smerter, gleder og sorger. Jeg har også en tåkedott av dårlig samvittighet hengende over hodet; det er så mye jeg føler jeg burde gjort, ikke burde gjort, burde sagt, ikke burde sagt..

Nå gjør jeg et lite forsøk på å fjerne et snev av dårlig samvittighet ved å ta en superkjapp oppdatering her. Jeg eksisterer enda, og det har jeg store planer om å fortsette med, ihvertfall i de klareste øyeblikkene av døgnet. "Dette er det medisinene som gjør, Maren-Sofie!"

Det har jo skjedd endel iløpet av jula og nyåret. Vært mye på riksen, og ikke egentlig deltatt særlig i verden. Jeg har ikke helt planer om å skulle klare det på en liten stund enda heller, forresten. Jeg har en uke til med kortisonpiller nå - unntakstilstanden. I morgen har jeg en svær kur som jeg blir ganske dårlig av, men så..så håper jeg ting skal bedre seg litt. Snart er det min tur!

Håper det står bra til med dere der ute. Takk for alle gode kommentarer, de betyr veldig, veldig mye! :)

12 kommentarer:

 1. Kjære Maren-Sofie!
  Sender en liten hilsen igjen, - selv om jeg ikke kjenner deg annet enn gjennom bloggen din:) Du er ei fantastisk jente, og jeg har utrolig vondt av deg og alt det du må gjennom. Godt å se at du har orket å skrive noen ord. Jeg ønsker deg lykke til neste uke, og håper at du kommer deg gjennom den uka også!
  Følger med deg og tenker på deg!
  Vennlig hilsen og klem fra Britt

  SvarSlett
 2. Dårlig samvittighet skal du IKKE ha. Du har lov til å være litt utenfor. Og du skal tenke på deg selv nå, ingen annen. Du er fantastisk Maren-Sofie, husk det. Håper formen bedrer seg når du er ferdig med kuren.

  Klem

  SvarSlett
 3. Hei en hilsen fra meg igjen ukjent dame ...men leser og leser og tenker du må være en sterk dame...det er jeg ikke i tvil om...ønsker deg alt godt nå skal det bare gå en vei fremover...god bedring til deg fra meg

  SvarSlett
 4. Stå på Maren-Sofie! Vi er mange som heier på deg her ute :) Håper du ihvertfall kan fantasere litt om hva du og Springsteen skal gjøre til sommeren når du er inne i de tykkeste skyene.

  SvarSlett
 5. Maren-Sofie,
  Jeg er enda en i den schvère mengden som bare "stalker" bloggen din. Den er super. Å lese om deg betyr noe helt spesielt for meg, kanskje spesielt fordi du deler fornavn med min fantastiske mamma og HELE navnet med min once-to-be datter (et navn jeg har vært bestemt på i årevis) E´kke det kult? ;)
  Ønsker deg det beste, lykke til med alle slitsomme kurer og piller og lykken og hele framtida og livet! :)
  -krishna-

  SvarSlett
 6. This is the test of flesh and soul
  This is the flood that drains these eyes
  These are the looks that chill to the bone
  These are the fears that swing overhead
  These are the weights that hold you down
  This is the voice of silence no more!

  Du klarer det!

  SvarSlett
 7. Jeg er så glad for at du orker å skrive igjen.
  Følger med på bloggen din, og ønsker deg alt godt!
  Anne

  SvarSlett
 8. håper du kan få det bedre snart maren sofie,det fortjener du virkelig.ord blir så fattig men jeg ønsker deg hell og lykke håper det ordner seg for deg snart.klem fra anne.

  SvarSlett
 9. Kortisonpiller, pillisonkorter, sortikortspiller, sportikonspiller, killisonporter, torturistpiller.... Snart kan du begynne nedtellingen i siste syklus! Heia Maren-Sofie:-)
  Stor hilsen fra Marianne M.

  SvarSlett
 10. Kjempeflott. Godt Nytt År.
  Selvfølgelig skal du fortsette å eksistere.... Veldig bra til og med. Jeg går ut i fra at du også, i likhet med undertegnede, har tenkt å bli "hundegammel".
  Jeg har tenkt å plage pleierskene på gamlehjemmet.. (klype dem i baken og sånt) Jeg kommer sikkert til å bli så gammel at jeg blir senil, og da er jeg jo unnskylt ????
  Når du blir så gammel, er det sikkert mer vanlig også med mannlige pleiere, så du har noe å glede deg til.
  Jeg håper kortisontåka snart gir seg, nå er det snart vår..... Dagen er nesten en time lenger alt. Fort deg å bli bra....

  SvarSlett
 11. Hvis man kunne tenke seg frisk, da hadde du vært frisk for lenge siden - mer positiv person skal man lete lenge etter (da unnskyldt for kortisonperiodene - det er tross alt djevelens medisin)!

  Jeg sender deg alle gode tanker og all mulig styrke, bare sånn i tilfellet man kan tenke andre friske...

  SvarSlett
 12. Leser og gråter...
  Takk for at du deler med oss her ute! Ønsker deg alt godt! Stå på!

  SvarSlett