2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


tirsdag 16. februar 2010

Jeg lager alltid tittel til slutt, og nå husker jeg ikke hva jeg akkurat har skrivi om.. Velkommen til mitt hode!

For første gang på jeg-hakke-peiling-hvor-lenge, var jeg ikke på riksen i går. Forrige mandag, etter jeg hadde fått beskjed om BT og at vedlikeholdsbehandlingen plutselig ble avbrutt, fikk jeg ingen ny time. Hun som tok i mot behandlingsskjemaet mitt i ekspedisjonen så rart på meg, hun skjønte ikke helt hvorfor jeg ikke skulle "inn om en uke, som vanlig". Jeg skjønte det nok ikke helt selv heller.

Plutselig skulle kontakten med riksen være "vanlig". Jeg skulle få brev i posten angående utredning, og når jeg fikk det, var det skrivi som om jeg aldri hadde tatt en blodprøve en gang (standardbrev, så det er jo ikke så rart, men jeg måtte le litt).

I dag var jeg en tur hos gynekologen på Kvinneklinikken. Jeg fikk time i dag, isteden for på torsdag eller fredag, så da er ihvertfall èn av utredningsundersøkelsene ferdig.

Ellers har jeg ikke hørt noe mer om donor (får vel brev i posten, hehe), men jeg regner med at de veit noe mer på torsdag. Jeg gruer meg egentlig til utredningen, veit at det blir to tøffe dager. Har forresten bestemt meg for å overnatte på hotellet allikevel, jeg fant ut at det blir lettest med tanke på rush-trafikken.
Møtet om alle de trivelige bivirkningene er, som sagt, på torsdag. Da skal "de faste" pårørende, verdens-beste-sykepleier (håper jeg!) og Katrine (som så absolutt også er en av "de faste", men jeg ble bare så glad for at hun hadde mulighet til å bli med!) være med.
Jeg har nå lest den boka jeg skrev nedi her at jeg ikke skulle lese, og det gjorde jeg sånn omtrent et kvarter etter at jeg posta det innlegget. Smart! Neida, altså..det gikk fint. Den var helt lik som sist, og jeg fikk ikke sjokk, bare noen påminnelser som jeg egentlig kunne spart meg for.

Når jeg sitter her og skriver nå, føler jeg egentlig at det blir et ganske meningsløst innlegg. Jeg hadde ikke noe spesielt å skrive om, bare trengte (behøvde, TRANG? Åh, legg deg, Maren-Sofie!) å skrive litt.
Apropos; det er mulig det blir endel sånne innlegg framover, for jeg synes det er godt å bare "skrive av meg" litt. Jeg håper at jeg skal få oppdatert oftere da, for jeg har lyst til å dokumentere det som skal skje med meg framover. Kanskje det blir noen bilder etterhvert også, hvis jeg bare kan bli venn med kombinasjonen bilder og tekst i samme innlegg. Når jeg prøver på det, blir alt bare kluss..!(?)

16 kommentarer:

 1. go kveld i stua.....måtte innom deg og se om hvordan det stod til. godt at du har gode folk rundt deg betyr uendelig mye.ååååskulle ønske du skrev snart ...nå er jeg på vei til og blir helt frisk...da er det mange som hopper av glede.Lykke til med alt du nå skal igjennom.klem fra ukjent dame w

  SvarSlett
 2. Hei og hå! Koselig at du har oppdatert bloggen din i kveld. Er innom den hver dag. Du er lagra som favoritt! Ønsker deg en god natt :-)) Klem fra Gry

  SvarSlett
 3. Hadde egentlig ikke så mye fornuftig å skrive jeg heller. Bare ville ønske deg en fin dag! :)

  Så du nevnte noe om en sykepleiere.. De betyr så uendelig mye for den som er syk! Fram og tilbake med pilleglass, opp og ned med poser, skifte av venfloner, hente aviser, fylle på juice og kaffe og jammen har de ikke tid oppi alt dette til å slå av en liten prat og se på noen halvdårlige bilder som man har tatt også. Selv om de egentlig ikke har tid. Og når man kommer tilbake etter et år, så husker de deg igjen, selv om de sikkert har hatt hundrevis av pasienter i mellomtiden. Fantastisk! Disse personene fortjener all skryt de kan få! :)

  Lykke til Maren-Sofie, dette skal gå bra!

  SvarSlett
 4. Har du prøvd å skrive innleggene i WLW Maren? Det er mye enklere, du kan også legge ut store bilder...
  MEN, du må legge inn nye Html koder...Her er en link som viser deg hvordan det gjøres...

  http://somminedagerer.blogspot.com/2008/11/hvordan-lage-store-bilder-i-bloggen.html

  Du kan jo gå inn på bloggen min å se hvordan det ser ut..Jeg har valgt ekstra store bilder da, så all infoen kommer i bunnen..Men velger du oppskriften så blir det ikke så ekstremt som jeg har valgt det!

  Masse lykke til fremover da, skjønner du har tøffe tak foran deg! Håper det går bedre en du forventer, og at du går en nydelig og lys vår i vente!!

  SvarSlett
 5. bare skriv du maren sofie det er godt og få ned alle tanker der gjør jeg og godt og få ut ting på den måten.på en eller anne måte må jo tankene ut og å skrive gjør godt.håper ting går din vei snart. klem fra anne

  SvarSlett
 6. Lykke til med utredningene.Håper de snart finner en donor som matcher dine verdier.
  Stå på Maren-Sofie. Dette klarer du.

  Eva
  Svelvik

  SvarSlett
 7. Hei igjen Maren-Sofie! Det er jo helt greit at du bare skriver i vei. Du får ihvertfall satt tankene dine ned på papiret(på skjermen egentlig) og jeg liker å lese hva du skriver. Jeg tvinner alle fingre og tær for at en donor passer deg og det så fort som fy! Lykke til i morgen, med samtaler og info, og videre undersøkelser!!
  Varme klemmer fra Brit

  SvarSlett
 8. Jeg og mange med meg er veldig glad for at du skriver. Jeg ønske deg lykke til med undersøkelsene i dagene framover. Jeg ønsker at verdier og resultater er akkurat sånn de skal være for et perfekt utgangspunkt. Du er sterk Maren Sofie. En får si som på idrettsspråket – det er viktig å holde fokus. Det har du vist at du er god på. Stor klem fra Ann-Mari

  SvarSlett
 9. åå, det du skriver treffer meg sånn innerst i hjerterota. klump i halsen...

  det må være så rart for deg at behandlingen plutselig tar en ny retning, når det til og med er rart for meg som er en random leser du ikke kjenner engang.

  håper det går bra med deg tross alt, og om ikke, er det uansett mange som tenker på deg og sender dem uttalige klemmer og gode tanker.

  marte

  SvarSlett
 10. Hei - kjenner deg ikke, og er heldigvis heller ikke syk, men kom tilfelidgvis over bloggen din her en dag.

  Tenkte bare jeg skulle si at jeg synes du er veldig flink til å skrive - det er mange måter å skrive om vanskelige ting på, men merker at du har peiling på det her med å formulere deg! (ser hvertfall sånn ut fra utsiden av denne dataskjermen).

  Leste litt av de tidligere innleggene du har her - og jeg ser for meg at det kommer til å bli en heidundranes fest den dagen du blir friskemeldt - håper dere får sol =)

  Som nevnt overfor her er jeg hverken pårørende eller syk, men er medisinstudent - og tenkte på noe her mens jeg leste det du har skrevet at dette burde jeg prøve å huske på den dagen jeg blir ferdigutdanna. Er så viktig å vite litt av hvordan det på begge sidene av bordet (takk for at du gjør det letter!)
  Ser at du skriver at du har fantastiske sykepleiere - har du flere tips og triks som du merker får deg som pasient til å føle deg vel så tas det gjerne imot =)

  Lykke til med alt som ligger foran deg!

  SvarSlett
 11. Hei.
  Du må ha masse lykke til på utredning, også håper vi at det er nok folk som har registrert seg i beinmargsregisteret til at det popper opp en match med en gang :D
  Og innlegg som egentlig ikke sier så masse er utrolig gode å lese :D i alle fall når man skriver så godt som det du gjør.
  Klem Lene

  SvarSlett
 12. Hei igjen.
  Vil bare ønske deg lykke til i morgen, med undersøkelsene og samtalen med legen.
  Håper du går ut derfra med "dette skal jeg klare" innstilling.
  Hvordan stiller vennene dine opp for deg i denne vanskelige tiden?
  Familien din er fantastisk skjønner jeg.
  Og du trenger all den støtten du kan få.
  Skal tenke på deg i morgen, og dette kommer til å gå helt fint.
  Stor klem fra enda en ukjent dame.

  SvarSlett
 13. Hei Maren-Sofie

  Lykke til i dag. Håper utredningen går bra.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 14. Du er så utrolig tøff at jeg ikke har ikke ord for å beskrive det...!
  Lykke til fremover, det er mange som tenker på deg!

  SvarSlett
 15. HALLOEN Maren- Sofie

  Gjekk i dag : med donor eg tenker på - vart det ein god melding for deg :-)
  Fått Vete noe ??
  bLIR IKKJE ENKELT EIN får mykje å tenke på .
  *** KOs deg mass ssssse med valpen- hjelper deg nok mykje . du lar tårene trille ned i pelsen og den er like blid - Trynsleiker deg . :-)
  STÅ på . klemm

  SvarSlett