2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


torsdag 25. mars 2010

Vi er i gang!

Nå går det fort i svingene!

I dag ble det en tur på riksen. Jeg trodde jeg bare skulle ta en blodprøve, men jeg har jo uttrykt at jeg bare vil "kjøre på", så da ble det sånn.
Nå har jeg begynt på medisiner som skal virke forebyggende mot infeksjoner, de er en del av forbehandlingen til transplantasjonen. Med det samme jeg var der, ble det tatt ultralyd av blodårene i halsen og nedover brystet, for å sjekke at de er "åpne" etter sist gang jeg hadde venekateter. I morgen skal jeg operere inn et nytt.

Detta blir kort, men jeg skal prøve å oppdatere etterhvert som ting skjer framover. Forresten, det ble en liten feil i forrige innlegg; dag -8 er den mandagen jeg blir lagt inn, ikke tirsdag. Allerede innleggelsesdagen blir det mye cellegift, inkludert en som skal i ryggen, i spinalvæska. Den er vond.

Ettersom jeg skal få inn kateter i brystet i mårra, blir det en litt "handicappa" påske, men jeg skal kose meg så mye som mulig. Flere i familien har fri, og vi vil egentlig bare være sammen, så vi har ikke lagt noen spesielle planer (bortsett fra at jeg skal slå alle i brettspill, that is) ;)

19 kommentarer:

 1. Merker at kampviljen er tent, ja. Det er bra! Imponert over deg, jeg. Stor hilsen til deg og mamma Grethe og masse lykke til med ny marg. Marianne M.

  SvarSlett
 2. Hei!
  Dette skal gå bra! Håper du får en fin påske og klarer å koble ut litt med familie og venner.Ønsker deg lykke til, og stor klem fra meg.

  SvarSlett
 3. Hei! Er ikke så veldig lenge siden jeg begynte å følge bloggen din! Masse lykke til fremover!! Tenker på deg! Håper du får en fin påske sammen med familien!

  Regine:-)

  SvarSlett
 4. Kjære Maren-Sofie
  Har fulgt deg på bloggen kjempelenge, og er bare så vanvittig imponert over deg! Du skal vite at det er så mange som har deg i tankene, og spesielt nå i nærmeste fremtid er vi mange som sender deg GODE, VARME og STYRKENDE tanker! Heier på deg! :) Stor klem fra meg :)

  SvarSlett
 5. Så fint du kommer i gang! Lykke til! :)

  SvarSlett
 6. Yess....... Endelig... Dette er starten på ditt nye liv..... Det blir nesten som om du får en ny bursdag. Og det skal du få erfare: det er utrolig så rolig du er mens det hele pågår. man tenker rasjonellt også. Det er nesten så man skulle tro de hadde i noe beroligende sammen med giftstoffene. Men vær klar over at du blir sikkert veldig kvalm og syk, selv om du får kvalmestillende. Ei smertepumpe kan kanskje være å anbefale når man ikke har spist på en stund, for det er viktig å holde magen i gang. Da kommer man seg fortere etterpå... Vi gleder oss til å se deg med ny marg og friske roser i kinnene.. Lykke til...
  og klem
  ole jonny

  SvarSlett
 7. Du er tøff ! Håper påska blir bra, du har en flott familie virker det som.

  SvarSlett
 8. Flott det skjer noe :-)
  Ha ein riktig God helg
  Kos deg som best du kan .

  SvarSlett
 9. Masse lykke til Maren-Sofie! Jeg heier på deg. Håper du får en virkelig fin påske :)

  SvarSlett
 10. Nå har vi fulgt bloggen din i snart et år.
  For en kampvilje du har. Her tror jeg noen og enhver har mye å lære. Vi tenker veldig hardt på deg, og dette får du til, det vet jeg. (Det er lurt å la familien vinne en runde i brettspill, da blir de enda greiere)!
  Varme tanker til deg og familien din. Bella ber meg hilse til Springsteen. Hun likte ham veldig godt.

  SvarSlett
 11. Hei Maren -Sofie.
  Lykke til og stå på. Håper du får en veldig fin påske sammen med familien din!

  SvarSlett
 12. Jeg måtte le da jeg leste de siste innleggene dine. Stå på, Maren-Sofie! Jeg håper inderlig at tælen holder til det hele er over, og at pågangsmotet ditt smitter over på alle de andre, sikkert så nervøse menneskene rundt deg. Du vet at de varmeste og mest optimistiske tanker flyr over dammen!

  "tante" Liv

  SvarSlett
 13. Slå oss i brettspill? Pøh! Det skal vi bli flere om :-D

  På vegne av familien
  Søstra

  hahaha
  ps: skal se hvem som er blant amfibiene...

  SvarSlett
 14. Jeg mente: Skal se hvem som er TØFFEST blant amfibiene....

  Det er ikke bare du som er surrehue' om da'n. Gah!

  SvarSlett
 15. Pågangsmotet har kommet tilbake ser jeg og det er kjempflott. God påske til deg og din familie. At du slår de andre amfibiene og/eller surrehuene er jeg sikker på. Lykke til.

  SvarSlett
 16. Jeg heier på deg både i forhold til behandlinga og brettspill :D Håper du får en god påske med oppturer!

  SvarSlett
 17. Lykke til! Dette klarer du:)

  SvarSlett
 18. god påske og lykke til det går nok bra.pass på å spis deg stor og sterk med masse påskegodt nå da.skal sende deg positive tanker

  SvarSlett
 19. Hei Maren-Sofie!! :):)

  Sitter her på nattevakt og leser bloggen din i en rolig stund.

  Håper at du får en riktig fin påske med masse sjokolade, påskekrim, familiehygge og alt det koselie som hører til!!!
  Du fortjener å kose deg skikkelig!
  Du er en megaflott jente, og jeg ønsker deg alt godt i fremtiden! Heier masse på deg!

  Påske klemmer fra Cathrine B.

  SvarSlett