2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


onsdag 10. desember 2014

Broken, beat and scarred

Innlegget under, som er skrevet i november 2013, kunne vært skrevet i dag. Trist, men sant.

Tiden viser at det har gått over ett år, men jeg befinner meg på samme sted.

Det er rart å lese i bloggen min. Den ligger her som et dokument på hva jeg har opplevd, men det er vanskelig å forstå at det faktisk er meg selv jeg leser om. Med min nåværende psykiske tilstand hadde jeg ikke klart å takle det jeg leser om at "denne personen" har gjennomgått. Hun virker svak og sterk på en gang. Henter seg selv opp av mørket, bruker humor i alvoret, smiler i tårene, bevarer roen i redselen.

Nå føler jeg meg bare utslitt og ødelagt. Leukemien kom, banka meg opp, stakk av og lot meg ligge. Jeg har reist meg flere ganger, men for hver gang jeg faller blir det tyngre å stable seg opp igjen. Nå er jeg i knestående, knapt nok det.

Jeg tenker mye på hvordan livet mitt hadde vært om jeg aldri ble syk
- uten at det har noe særlig annet for seg enn at jeg blir mer lei meg.

Sånn er det altså nå (enda). Men så har jeg jo alltids håpet da. Det har jeg.

..også har jeg heldigvis Springsteenvoffen. Han har det veldig bra, og er verdens besteste trøstekompis :)
3 kommentarer:

 1. Kjære Maren-Sofie.
  Sender deg en god klem og håper at det snur og går oppover. Ingen ord kan trøste, men en god dag og følelsen av uendelig glede er mitt ønske for deg.
  Jeg skal krysse alle mine fingre for akkurat det!
  God klem til deg og boffen

  SvarSlett
 2. Through black days, through black nights
  Through pitch black insights
  Breaking your life, broken, beat and scarred
  But you die hard!

  Jeg håper Hetfield snart er ferdig med å skrive en ny sang på et nytt album som kan symbolisere din nye start. All the best!

  SvarSlett
 3. Tusen takk, Inger og Stian :)

  Ja, vi får håpe på et nytt album snart! Jeg har bestilt billett til Ullevi i august og skal ligge i hardtrening (les; lading) for å få til det :)


  Maren-Sofie

  SvarSlett