2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


onsdag 2. april 2008

Gode tanker

Tårene renner, men jeg føler jeg virkelig får styrke av å lese alle de fine kommentarene jeg får. Jeg klarer ikke å sette ord på hvor mye de betyr for meg, det er så veldig, veldig mye!

Visdomstennene (det klarte seg med to) er nå ute, og det gikk veldig bra. Selve "operasjonen" var mer eller mindre smertefri. Hadde ganske vondt når bedøvelsen gikk ut, men med en del smertestillende innabords, går det ganske så bra nå! :)

Ellers er det ikke så mye nytt, skal inn på riksen igjen i morgen og bytte litt piller. Nå er det tid for de pillene som gir sår i munnen igjen, litt spent på hvordan det blir sammen med "kraterne" etter tennene.. Satser på at det ordner seg.

Håper på litt gode dager framover, selvom jeg ifølge skjemaet ikke skal være helt i form, så føler jeg meg faktisk ikke så ille om dagen. Kanskje jeg kan finne på noe gøy :)

3 kommentarer:

 1. Det var så herlig å lese "kanskje jeg kan finne på noe gøy!

  Du er så god du Maren Sofie :D

  Hyl ut når formen er fin, så skal jeg ta deg med på noe gøy!

  =)

  Glad i deg

  SvarSlett
 2. Vi både følger med deg og føler med deg. Krysser fingrene for at de nødvendige medisinene fremover ikke gir de verste bivirkningene.

  SvarSlett
 3. Det var godt å lese at du har det fint. Så godt å vite at det går oppover etter at en har vært i bunnen og sparket fra. Hold på den utrolige styrken som er DEG, den som ligger inni oss alle. Noen har et JEG som tåler veldig mye. Ditt er helt klart ett sånt JEG.

  Klem fra Ann-Mari
  Som heier på deg!!!

  SvarSlett