2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


mandag 5. mai 2008

Siste nytt

Ble i natt lagt inn på Rikshospitalet med helt sinnsyke magesmerter. Det er mulig jeg har fått gallestein, skal ta ultralyd i morgen. Fikk ikke tatt det i dag, siden jeg må faste over seks timer i forveien.

Kommer sterkere tilbake seinere!

I'm still going strong!

:)

4 kommentarer:

 1. Huff:S håper det ordner seg.. :)
  *tenker masse på deg og er ofte innom loggen*

  Mange klemmer fra Sivi

  SvarSlett
 2. Gallestein???neiii men bra vi fikk en fin fin kveldog natt in oslo town ihelgenda :P det var suuuuuuuuuuuuper koseligt :D

  masse klemmer påmaren:)

  SvarSlett
 3. Maren er alltid STRONG:)
  Masse god bedringe klemmer til deg:D

  SvarSlett
 4. vil bare si jeg er virkelig imponert over hvordan du takler sykdommen din på, selv om du sikkert har dager der det er fryktelig tøft. jeg holder på med ett stort prosjekt om akutt leukemi som siste før jeg har eksamen i slutten av mai, og forhåpentligvis ferdig utdannet hjelpepleier. er blitt beinmargsdonor, og håper virkelig jeg kan matche en i samme situasjon som deg.
  håper utrolig du vinner denne kampen, og lykke til med beinmargstransplantasjonen.
  LYKKE TIL, JEG HEIER PÅ DEG.
  god bedring klemmer fra marianne

  SvarSlett