2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


lørdag 14. juni 2008

Bilder

Jeg har tenkt til å legge ut litt bilder fra Danmarksturen åssån, men hadde ikke den rette ledningen til kameraet her, så får vente litt :) Satt og "bladde" litt i bildene på kameraet nå, er lenge siden jeg har tømt det, så det var endel der. Morro å titte på!
Var noen bilder fra jeg var innlagt nå i mai, og det var rart å se.. Så liksom at jeg hadde det så vondt på enkelte av de, men så er det godt å se hvordan jeg noen dager seinere satt i hagen hjemme hos mamma og spiste bursdagskake, med et smil om munnen. Jeg slutter aldri å forundre meg over hvor fort ting kan forandre seg, og det enten man er frisk eller syk. Livet går virkelig i bølger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar