2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


søndag 24. august 2008

Gruer meg til i morgen..

Ble ingen endringer i innlegget litt under her, som jeg sa jeg skulle.. Fant ut at det var den retteste måten å skrive det på allikevel. Jeg klarer ikke helt forklare det når folk spør hva som har "skjedd", så jeg sier bare "les på bloggen". Kanskje litt dårlig svar, men det er her man får den beste versjonen. Hehe.

Jeg har hatt en skikkelig kjip uke, både fysisk og psykisk. Er helt svart i hue om dagen, tenker og tenker. Lei av det meste, lei av alt som dreier seg om sykdom ihvertfall (og nå for tiden føler jeg alt dreier seg om det..). Æsj, livet er noe skikkelig dritt noen ganger. Men samme hvor mange ganger jeg sier og føler det, er det aldri så dritt at jeg er klar for å dø enda. Derfor er jeg redd nå, livredd.

I morgen skal jeg inn på riksen igjen. Håper de har noe nytt å fortelle meg, noe bra, noe sånt som "heey, du har nå vært med på skjult kamera i snart to år og.. Haha, du er friiisk!".. (eeh). Ok, men lov å drømme? (Veit noen skulle blitt saksøkt så langt inni hel.. om det hadde vært tilfelle, men..) Hehe.. Vel, jeg vil ha garantier for livet mitt, men det veit jeg at jeg ikke kan få. Det kan ingen få. Men hadde vært fint om jeg kunne få en positiv beskjed, en plan for nærmeste framtid, eller.. Hm.. Ja, noe sånt.

4 kommentarer:

 1. Jeg har en bitte-bitte-bitte liten plan for deg: Katrine, du og jeg skal ta den kaffekoppen så snart du har fått fysikken halvveis på plass.... Og så vil jeg gjerne at du kommer til en jente-kveld (eller skal vi heller kalle det dame-aften? blæh) i Solheimvn. 19. sept.... Og så skal jeg ha "voksenbursdag" (som jeg sa til Morten. Mente familieselskap, da) søndag 21. sept.

  Det var vel ikke slike planer du var ute etter, men jeg har ikke så mye å tilby på den medisinske fronten. SKULLE ØNSKE DET, NO' LANGT INNE I MARGEN!!!

  Jeg har ikke vært inne på bloggen din på en stund. "Mister" den litt når du har det tålelig bra og henter den opp når motbakken blir brattere. Det er veldig sterkt å lese. Du er så blid ellers, og det er ikke så lett å se hva som foregår innabords. Da er bloggen lur, Fie-fei. Har du oppfordret noen av legene til å lese bestemte innlegg på bloggen? De burde tatt seg en titt. Det er vanskelig for en fagperson å virkelig fatte konsekvensene av det de kommuniserer. Samtidig - er de usikre, så kan de vel ikke si det motsatte. Uansett blir det helt håpløst for deg. Hang in there. Kanskje verden er en smule mer forutsigbar etter morgendagens Riksbesøk? Håper, håper, håper.

  Super-søs-klem!!!

  SvarSlett
 2. Lykke til imårra! Krysser fingre og tær for deg!

  SvarSlett
 3. Hei!!

  For en ukjent leser fra jæren er det ikke lett å sette seg inn i og prøve å forstå bare bitte litt av det du har vært igjennom, og de viktige beslutningene du nå må ta..
  Jeg har ikke ord...

  Detr eneste jeg kan si er at du er i en umenneskelig situasjon, og må ta et umenneskelig valg. Det skulle ikke vært lov!!!

  Skal uansett tenke mye på deg i morgen, krysse alt jeg har, og sende opp noen bønner til vår Herre om at du må få noen svar snart. Du virker til å være en sterk person, dette skal du klare!!! Og du skal bli frisk!!! Basta bom:)Masse lykke til i morgen!!!

  SvarSlett
 4. Tenker masse på deg.. Har send så mange gode tanker som baredet...

  Stor klem fra Sivi

  SvarSlett