2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


torsdag 4. september 2008

:(

Det hadde ikke kommet noe svar på beinmargsprøven min i dag, så jeg har enda ikke fått "dommen" min.. Mer venting.
Skjønner nå mer og mer at dette virkelig er et vanskelig tilfelle for legene. Det er ikke lett å vite hvilken behandling som er best for meg, i og med at det er ingen å sammenligne med. Jeg er visst den første de har kjørt så mange og så nøye undersøkelser av beinmargen på. Akkurat nå føler jeg meg som et håpløst tilfelle, og er ganske lei meg. Er så utrolig sliten av alt.

Kommer sterkere tilbake her seinere!

13 kommentarer:

 1. ååå så utrolig kjipt!!!
  Man er klar som ett egg til å få svar, så får man ikke, kjenenr igjen den skuffelsen! Vet du når du skal inn igjen å få svar eller?

  SvarSlett
 2. Ja, det er skikkelig tungt. Hele kroppen er liksom helt spent og fullada, men så får man ikke vite noe :( Du veit nok godt hva jeg mener, ja! Huff, er noe drit detta her!

  Aner ikke når det kommer noe svar, men de skal ringe så fort det har kommet og de har fått prata sammen. Fikk ikke noe ny time en gang nå, bare en ny dosering med cellegift.. TÅLMODIGHETSPRØVE!

  SvarSlett
 3. Dette var vondt. Tenker masse på deg. Forstår at dette er tøft. Håper at du ikke må vente så lenge på svar. Vi følger og føler med deg, vennen.
  Klem Ann-Mari

  SvarSlett
 4. Fortsetter å krysse fingre og tær for deg! klem Vigdis

  SvarSlett
 5. hei igjen. Har løggi å tenkt på noe i natt(da jeg ikke fikk sove)
  For Tom Arne får jo svar samme dag noen ganger, da han tar den samme prøva... Så da kan jeg virkelig ikke skjønne hva dem driver med!Du har jo venta over en uke!!!

  SvarSlett
 6. Huff, sover du ikke om natta du da, Ida :/

  Takk skal dere ha, Ann-Mari og Vigdis :) <3

  Den prøven de sjekker på riksen, som man får svar på samme dag, den har alltid sett helt fin ut hos meg. Men de fant på noe nytt når jeg begynte vedlikeholdsbehandlingen, og det var å sende deler av prøven til noen supernøye undersøkelser på Radiumen..! Der viser det seg at det er noen få kreftceller, så få at de nesten ikke synes, med de er der. Det prøveresultatet forvirrer jo egentlig bare mer enn å hjelpe meg, foreløpig.. Det har som regel tatt en treukers tid å få svaret, men de skulle visst ordne det litt kjappere denna gangen (det skjedde jo ikke, ihvertfall ikke til i går) :P

  SvarSlett
 7. Huff..ble skuffet på dine vegne.. håper inderlig de kan gi deg svar i neste uke...
  Prøv i tilbring helgen med gode venner..
  Klem Anne

  SvarSlett
 8. Jeg klarer ikke å forestille meg hva som foregår inni hodet ditt for tiden, det må jo være et eneste stort kaos? Vet du i det hele tatt hva du håper på at dommen blir? Jeg tror kanskje at jeg ville følt meg tryggest hvis de bestemmer seg for å transplantere deg, men jeg lurer fælt på hva du egentlig håper på? Åh, som jeg tenker på deg, lille venn:( Men stå på! Det er alt for tidlig å gi seg ennå, det veit du godt!

  SvarSlett
 9. Hei Maren-Sofie..
  Det var kjipt at du ikke fikk noe svar.. *Sender masse gode tanker til*
  Tenker masse på deg...
  Stooor tenkemassepåklem fra Sivi

  SvarSlett
 10. halla sota.
  sitter i Tyrkia aa leser bloggen din. tenker paa deg aa var dumt du maatte vente enda litt til..

  gla i deg vennen..

  kleeeem Mo9ca

  SvarSlett
 11. Sender alle gode tanker vi klarer til deg nå Maren-Sofie, hilsen fra Hans-Eirik, Siv og vår lille nye verdensborger Elvira.

  SvarSlett
 12. Føler så med deg i den tunge tiden Maren!! Det er vanskelig for oss utenforstående å tenke hvordan det virkelig er! Det er gripende å lese bloggen din og få ett lite innblikk i hva du går i gjennom. Men vit at jeg vi tenker på deg og ber for deg!!
  Klem fra Tina M

  SvarSlett