2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


onsdag 3. september 2008

HYL

HUFF.. I morgen får jeg "dommen". Eller, ja.. Jeg er blitt altfor sikker på at det ikke blir transplantasjon. Er så sikker, at hjelpes meg om de sier at det blir..! Får svar på beinmargsprøven min og.. Blanda følelser i kveld? Ja. Spent? Ja.

I dag var jeg på kvinneklinikken på riksen, hos gynekologen (sånn til info). Æsj, det er noe drit. Men jeg måtte, fordi cellegiften har gjort at jeg har fått noen celleforandringer der også (det er jo kanskje ikke så rart, heter jo tross alt cellegift). Legene vil gjerne holde de litt under oppsyn, så det ikke utvikler seg til å bli noe tull.. Det holder med èn krefttype, takk.

Ellers føler jeg meg litt gal. Veit liksom ikke om jeg skal gråte eller le av følelsene jeg har for morgendagen. Prøver å legge meg til å sove, jeg..

6 kommentarer:

 1. Lykke til i morgen, Maren-Sofie!
  Tenker på deg!

  SvarSlett
 2. Tenker kjempe masse deg! klem Maiken

  SvarSlett
 3. Maren-Sofie, idag er tankene mine spesielt hos deg.. Ønsker deg lykke til!!!!<3

  SvarSlett
 4. Tenker på deg i dag...
  Klem

  SvarSlett
 5. Jeg har lest bloggen din over lengre tid nå. Følger med hver dag hvordan det går med deg.

  Har tenkt på deg i hele dag og håper du og lengene kommer fram til en god løsning for deg.

  Krysser fingrene på en transplantsjon som er vellykket slik at du blir frisk for evig og alltid:)

  Lykke til, du er tøff!!

  SvarSlett
 6. Har vært innom bloggen din maaange ganger i dag!! Har tenkt på deg, krysset alt jeg har og sendt opp noen bønner til vår Herre om at det gikk bra på sykehuset. Og at du fikk de svarene du ønsket. Det fortjener du nå!!:)

  SvarSlett