2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


onsdag 29. oktober 2008

Ny ting som skal testes

For en stund siden tror jeg at jeg skrev at jeg måtte ta noen celleprøver, hos gynekologen på riksen. Jeg fikk en innkallelse til ny time, de skal ta en biopsi og noe de kaller utskrapning. I går var den timen, men det var så vondt at det ble umulig å gjennomføre (au). Så nå skal jeg altså bli nok en erfaring rikere, på førstkommende fredag skal jeg i narkose, så de får gjennomført undersøkelsen. Hah, alt skal visst prøves her i gård'n! Jeg har aldri hatt narkose før, så er ganske spent på det. Men etter hva jeg har hørt, så er det egentlig bare ganske behagelig? Noen som har noen erfaring med dette? :)

Ellers er formen "grei" om dagen, det går verken bra eller dårlig, liksom. Jeg er mye trøtt og slapp, så jeg trenger mye hvile og ro.
Etter den lille "utskeielsen" min til fredagen, er jeg forhåpentligvis så oppegående at jeg skal på Halloweenparty, så det driver jeg å lader opp til nå! Det er ungdomsgruppa i Kreftforeningen som arrangerer, og jeg har gleda meg så lenge nå, at jeg håper virkelig jeg orker :)

6 kommentarer:

 1. Hei, jeg har en del erfaring med narkose. Jeg syns at det er som du har hørt, behaglig... Har alltid følt meg trygg og godt i varetatt under narkose, er selv sykepleier og har vært med og observert en del opr. Skjønner at det er skummelt og at du gruer deg da du ikke veit hva du går til. Det som skjer er at du først får rein O2, som du blir litt avslappet og litt sløv av, så begynner de å sette narkosen da vil du nok kjenne litt spreng i armen, men før du veit ordet av det så sovner du. Og du blir nøye overvåket gjennom hele prosedyren.

  Håper at dette var til noe hjelp, også vil jeg ønske deg masse lykke til;)

  Klem fra Aina

  SvarSlett
 2. Hei!

  Jeg har hatt eggstokk kreft. Har derfor vært i narkose mange ganger under GU. Det er veldig deilig, men skjønner at du synes det er litt "skummelt". Lykke til, det kommer sikkert å gå helt fint!!

  Klem fra Julie

  SvarSlett
 3. Hei, tusen takk for kommentarer, begge to! Godt å høre at dere har "gode" opplevelser av dette, da går jeg for det jeg og ;)

  SvarSlett
 4. Bare hyggelig vettu;)
  Masse lykke til, det kommer til å gå bra!

  Klem fra Aina

  SvarSlett
 5. Hei vennen.

  Narkose går greit som de andre sier her, har hatt det noen ganger og det er helt greit. Vær glad du ikke røyker og vil ha den 1. røyken etter at du har våknet sier jeg bare...... Bare ka anestesien gjøre sitt og drøm søtt.
  Og du , ikke glem oss, vi har ikke glemt deg....cathrine.halden@hotmail.com

  -mange klemmer fra cathrine....og thor, mathias og christine

  SvarSlett
 6. Ouch :/ Jeg ville nok definitivt foretrukket narkosen, i alle fall. Det er ikke skummelt egentlig, bare en litt freaky følelse og liksom sovne mens du er helt klar i hodet. Men du har jo fått nok av tips her ser jeg, og muligens enda fler nå hos UG folka, så nok om det. Hvilken utskeielse mente du? Talast nærmar jul =)

  SvarSlett