2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


torsdag 23. oktober 2008

Metallica


Se hva jeg fikk i posten :D

5 kommentarer:

 1. KONGE!
  Var så 'heldig' at jeg fikk kjøpt billetter via fanclub'en, blir 4. Metallica-konserten på 4 år :-) -men den første i spektrum. Regner med trøkk når pyro'n i One starter..

  SvarSlett
 2. Åå så koselig, det fortjente du virkelig nå!
  Glad på dine vegne:)

  SvarSlett
 3. Bra du er back både ved pc'en og i forhold til å tørre og tenke at det finnes noe der fremme. Metallica i Spektrum, det kommer vel til å høres helt på utsida...

  Giga at du fikk tak i billetter!!
  Søsterklem

  SvarSlett
 4. Kjempe glad på dine vegne, kos deg på konsert. Det er så flott at du igjen orker å dele din hverdag med oss som følger deg på avstand. Du er så utrolig flink til å sette ord på føleler og begivenheter. Kansje en dag kan dine blogger bli en bok...Det ville blitt en bok til hjelp og støtte for andre unge syke,og ikke minst for alle oss som på en eller annen måte er pårørende til en ung kreft syk. Stå på Maren-Sofie :)Klem fra en annen mamma som har fulgt deg i snart 2 år.

  SvarSlett