2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


fredag 12. desember 2008

Jeg er så glad inni meg

For at dere ikke skal tro jeg ligger dårlig på riksen, eller noe sånt, så følte jeg bare for å gi "lyd". Jeg er i overraskende god form. Det er nesten så jeg verken tør si det høyt eller skrive det. Tenk om jeg ødelegger det da? At ved å skrive det her, og virkelig kjenne på følelsen av å ikke ha noen spesielle smerter og å være i godt humør, så blir jeg bare dårlig igjen? Neida, jeg veit jo at det ikke fungerer sånn, men jeg har lært at det kan "smelle" så fort, så uventa.

Jeg prøver så godt jeg kan å nyte denne perioden, jeg veit det kommer tøffe tider over nyttår, men nå bruker jeg disse gode dagene på å lade opp. Kanskje jeg takler det bedre, det som kommer.

En annen ting jeg kom på nå, som faktisk kan være litt vanskelig innimellom, er at jeg ser jo egentlig alltid ganske frisk ut. Selv i de periodene jeg er skikkelig dårlig, så ser jeg jo ikke syk ut, sliten ja, men ikke SYK. Nei, så jeg har ikke noe hår, men det skjuler jeg ganske godt med skjerf eller lue.
Det kan noen ganger være en liten "skjebne" i seg selv (jeg klager ikke over at jeg ikke ser syk ut, altså), for mange tar meg for å være i mye bedre form enn det jeg egentlig er. En ting er at jeg føler meg bra nå, men på innsiden er jeg faktisk, hver eneste dag, dødssyk.

7 kommentarer:

 1. Åh, så bra å høre, lille venn! Gleder meg sånn til å se deg igjen nå! Glad i deg vettu, frøken:) *Klemme masse på*

  SvarSlett
 2. Hei Maren!
  Vil ønske deg en kjempefin førjulstid, jul og et riktig godt nyttår. Håper du får alt du ønsker deg neste år!! Kjempeflott at du er så positiv. Det blir en sterkere av:) Følger med på denne siden hver dag, og tenker masse på deg:)
  Klemmer fra Cathrine og de 3 smånissene hennes:)

  SvarSlett
 3. Så godt å høre at du er så positiv og har det bra :) En stoooor klem til deg fra oss 4 i Halden både nå og til jul og nyttår....
  Mange klemmer fra cathrine

  SvarSlett
 4. Hei!! Gjett om jeg har leita etter deg! Godt du tittet inn på sol og såg min etterlysning;)
  Ble ganske bekymret da jeg ikke så mer til deg.
  Samtidig som jeg håpet at du kanskje var så godt som frisk.
  Men godt å se at du er ved godt mot:)) Den krefttypen er jammen lumsk, men de følger deg jo godt opp på riksen da!

  Ønsker deg en fin førjulstid og en koselig jul. Håper det nye året bringer masse gode dager!
  Klem fra Trultemor;)

  SvarSlett
 5. Kunne tenkt meg at du kommenterte snart igjen jeg=) Men du har kanskje nok å gjøre før jul som alle andre:)
  Håper ihvertfall det går bra med deg ihvertfall.

  SvarSlett
 6. Hei Maren-Sofie!

  For et drama! Og for en sykdomshistorie! Du må være laget av stål. Den berg og dalbanen du har vært gjennom må ha vært helt uvirkelig, i tillegg til at den har vart så lenge. Du er en tøffing, altså.

  Flott at du skriver, jeg har nå brukt den siste timen til å lese alt du har skrevet. Det er lett å lese det du skriver og du har mange kloke tanker og spennende betraktninger.

  Vet du hva min sterke magefølelse sier meg? Det er at du kommer til å bli frisk som den friskeste fisken av alle! :-) Stå på, Maren-Sofie! Ønsker deg ei god jul, og alt det beste for 2009. Hils Dag og Lorentz.

  SvarSlett
 7. Tusen takk, Bengt. Det betyr veldig, veldig mye å høre sånt :)

  Nå håper jeg du har en riktig god julefeiring i dag, og i dagene fremover!

  Jeg har blitt skikkelig forkjøla, men det skal ikke hindre meg i å kose meg sammen med familien i kveld. Jeg gleder meg!

  SvarSlett