2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


torsdag 18. desember 2008

Slapp og glad jul

Jeg trosser alle de rare tankene om at hvis jeg "innrømmer" at jeg har det bra, så vil det slå negativt tilbake på meg. Jeg har det virkelig bra om dagen! Hva er vel bedre enn det, nå før jul? Jeg har en god periode med forholdsvis lite plager, og de få som eventuelt dukker opp fra tid til annen, takler jeg godt på egen hånd.

Det å finne en balanse mellom hvile og aktivitet, kan være veldig vanskelig. Akkurat nå derimot, så ser det ut til at jeg har det under kontroll. Jeg sover ganske mye, slapper av og gjør ting jeg synes er koselige, når jeg orker.

Julegaveinnkjøpene er i gang, ihvertfall sånn halvveis. Akkurat dèt kan stresse meg litt da. Jeg har ikke helt evnen til å få oversikt over ting, til å konsentrere meg om alt jeg må huske og sånt. Det velger jeg å tro er cellegifta sin skyld, ikke alderen! ;) (Jeg kan faktisk velge å tro det, for det er mest sannsynlig. Er ikke bare beinmargen som får lide under gifta, men også slitne hoder).

Dessuten så er det så mye folk overalt, jeg merker at jeg blir veldig "hektisk i hue" i store opptog gjennom kjøpesenterne. Hosting, nysing, knuffing, svære jakker og masse poser. Aah!

Men, jeg skulle jo egentlig være positiv (hehe), og det er jeg da! Jula kommer uansett, og jeg gleder meg.

Dette innlegget har liggi lagret en liten stund, uten at jeg har "publisert" det. I mellomtiden har jeg blitt litt forkjøla, tror jeg? Jeg hoster, har litt vondt ved det ene øyet og i ørene. Hm.. Det er jo litt teit, men ikke noe særlig plagsomt foreløpig. Til mandagen skal jeg på riksen igjen, så jeg får be om en ekstra sjekk da. Nå får jeg bare holde meg feberfri! :)

3 kommentarer:

 1. Håper du får en kjempefin jul og at formen fortsetter å være bra i tida fremover!! Klemmer fra Gry

  SvarSlett
 2. Hei søta =)
  Takk for et koselig marsipanrulling verksted ;)
  Det var koselig og goDt, hihi :)
  Nå håper jeg formen din holder seg bra, så du kan nyte jula og alt hva den bringer!
  Masse glad i deg <3

  SvarSlett
 3. God jul=) Håper du får en fin jul og at neste år blir bra:)

  SvarSlett