2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


mandag 12. januar 2009

Cellegiftsjokk

I dag var jeg på riksen igjen da. Var litt usikker på om jeg skulle begynne ny syklus, men det ble tatt en avgjørelse på at det ikke er så lurt nå. Blodverdiene mine har sunket enda mer.
Nå er det de nøytrofile ("immunforsvaret") som har dalt lenger ned, og det er det ikke stort å gjøre med, så jeg slapp ihvertfall blodoverføringer.

Det ble jo litt stikking allikevel da. Jeg må ta blodprøve, det er standard, og i dag ble det også en beinmargsprøve. Jeg er så utrolig spent på resultatene, men de kommer nok ikke før om ca tre uker. Lenge.

I følge legen, så er beinmargen min slitt. Jeg mener hele kroppen er slitt, og det kunne hun trygt si seg enig i. Jeg har nok blitt "kjørt for hardt". Cellegifta tar noe skikkelig nå, og framover blir det nøye doseringer. Det er usikkert hvor mye jeg egentlig tåler.

5 kommentarer:

 1. sender over masse positivitet og styrkeklemmer!!! Gry

  SvarSlett
 2. Sender deg mange boinker og energi, haaper det snur snart og at du blir bedre!

  SvarSlett
 3. Hei og god morgen Maren-Sofie!

  For en påkjenning kroppen din har vært igjennom. Hverken rart eller opppsiktsvekkende at den er sliten, tvert i mot. Det som derimot er oppsiktsvekkende er din psykiske evne til å skrive så godt om dette, og din mentale og fysiske evne til å holde det gående til tross for at sykdommmen har prøvd å knocke deg ut gang på gang. Det er helt vanvittig for en styrke du har vist. Ikke mye vi som følger deg her får gjort, men vi kan krysse fingrene og sende boinker og energi! :-) Ikke vet jeg hva boinker er, men jeg ser av gjesteboka di at andre driver og sender det, så da sender jeg det jeg også for sikkerhets skyld...
  :-)

  Ønsker deg en mest mulig smertefri uke.

  Stor klem fra Bengt

  SvarSlett
 4. Æsj, dumme blodverdier! Håper beinmargsprøven din er bra da hvertfall :)

  Du er en tøffing du. Innleggene dine på bloggen din er så positive, selv om du har det tøft!

  Klemmer og boinker og bønne sendes til deg hver dag :)

  SvarSlett
 5. Det høres utrolig slitsomt ut - både fysisk og psykisk. Jeg syns du er veldig sterk som skriver om det. Det er veldig viktig for oss utenfra å lese!

  Lykke til videre - kommer til å følge med bloggen din fremover. :)

  Mange klemmer fra Drea.

  SvarSlett