2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


fredag 2. januar 2009

Feber and shit

Det var absolutt ikke denne standaren jeg hadde tenkt å sette for det nye året. Måtte inn på riksen igjen i går, viser seg at jeg har en heftig bihulebetennelse, og antakelig en liten lungebetennelse. I kveld er jeg forøvrig overbevist angående den lungebetennelsen, de fleste symptomene er der, og allmenntilstanden er absolutt ikke god. Jeg er, for å være ærlig, litt redd for lungebetennelsen.. Eller, redd.. Usikker, på en måte. Det er en tilstand jeg ikke burde ha. Virkelig ikke.

Det som skjer nå, er at vi (team Svelvik) har ringt riksen. Nå venter vi på at vakthavende lege skal ringe opp igjen. Jeg er litt spent på hva hun kommer til å si. Veit ikke helt om jeg tør å bli her i natt..

Update: Jeg blir hjemme i natt, det er på en måte greit.

6 kommentarer:

 1. God bedring!! Håper du blir kvitt dette fort, og at lungebettennelsen ikke utvikler seg!
  Klemmer

  SvarSlett
 2. Masse god bedring fra meg også!! Gry

  SvarSlett
 3. God bedring:)
  Klem

  SvarSlett
 4. God bedring Fia.
  dette fikser du.

  Klem fra Morten

  SvarSlett
 5. Hei!
  Jeg har lest her en stund men har ikke kommentert (tror jeg).
  Men i allefall god bedring! Håper du blir kvitt lungebetennelsen fort som rakker'n!
  (Tror kanskje jeg så deg på riksen her om dagen. Jeg var inne med min sønn. Jeg sto ved hovedinngangen og venta på noen, og du gikk ut.. Eller var det ikke deg? Jeg husker ikke riktig hvilken dag det var heller, men du(?) hadde munnbind)

  Hilsen Mari

  SvarSlett
 6. Hei Mari :)

  Takk for at du leser, det er hyggelig! Stemmer nok at det var meg du så her om dagen med munnbind, ja. Håper ikke jeg så sur ut ;)

  SvarSlett