2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


søndag 4. januar 2009

Riksnytt

Skriver bare en kjapp oppdatering her nå, riksen har nemlig bare trådløst nettverk på ett sted. Der er det kaldt og vonde stoler. (Om noen som er litt "oppe i systemet" tilfeldigvis leser her; ja, dette var et vennlig hint fra meg) :)

Jeg er altså på riksen. Ble lagt inn i går med diverse ting som ingen helt veit hva er, som vanlig. Blodverdiene mine stikker av, nærmer seg null, så jeg er slapp og småsvimmel. Ellers går det greit, veit ikke hvor lenge jeg må være her, men ihvertfall til i morgen. Dette ble kort, men det er som sagt ikke så ålreit å sitte akkurat her.

Take care :)

8 kommentarer:

 1. GOD BEDRING!! håper du slipper fort ut igjen ;)


  sore klemmer fra lotta og cossie :) og joachim da

  SvarSlett
 2. Rævva-Riksen! :-) Du burde jo få nett på rommet ditt fra minutt 1. Slemt å hekte folk av verden ved å ikke gi pasientene nettilgang fra rommet før etter mange dager.

  Enda godt at de er mye flinkere til å gjøre folk friske! Og når du og Riksen i samarbeid gjør deg frisk, så er de ikke så Rævva lenger likevel... :-)

  Godt nyttår!

  PS! Vi som har lest bloggen din vet at det skal mer enn en lungebetennelse til for å knekke deg altså. :-)

  SvarSlett
 3. God bedring Maren, krysser fingrene for deg!!

  SvarSlett
 4. God bedring-ønsker sende deg! ;-)

  SvarSlett
 5. Hei vennen...

  En liten hilsen fra Halden, litt sent siden du nå er løslatt men bedre ssent enn aldri...

  Klemmer

  SvarSlett
 6. Tusen takk, alle sammen :)

  Nå er jeg hjemme igjen, det er godt!

  Bengt: Jeg har forresten hilst Dag fra deg, han ble glad! Brinch så jeg ikke noe til, nesten greit nok at han ikke "bryr seg" med meg nå, da kan jeg jo ikke være SÅ syk ;)

  SvarSlett
 7. Så deg på riksen i går:)

  SvarSlett