2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


tirsdag 20. januar 2009

Dust

Kjære deg som kjørte sølvgrå stasjonsvogn, forbi Hamborgstrøm i stad. Du la kanskje, nei, la meg rette på det; du la merke til den jenta som gikk på fortauet, og du elsket at det var en kjempevanndam rett ved siden av. Det veit jeg, for jeg hørte du tråkket litt ekstra på gassen idèt du passerte. Takk skal du ha! Jeg håper du fikk max tilfredsstillelse av å sende en tre meter høy fontene med sølevann over meg. Hvis ikke kan det jo ikke ha vært verdt det, mener jeg?

Du blir kanskje meget skuffa nå, men jeg føler jeg må informere deg om det, siden du mest sannsynlig hadde nyti å vite at du voldte mye skade; jeg er allerede dødssjuk jeg, du kan ikke gjøre meg eller livet mitt stort verre ved å sprute meg ned med kaldt vann.

Haha, joke's on you, my friend.

5 kommentarer:

 1. Du er ikke aleina om å ha blitt spruta ned idag om det kan være en liten trøst?? men jeg fikk ikke så mye sølevann over meg, slik som deg da, men irriterende er det lell :-) Gry

  SvarSlett
 2. Haha så fantastisk bra at du tar det på denne måten Maren.... Må innrømme at jeg flirer fortsatt, skulle ønske du la innlegget ut i avisen....
  Mange gode tanker og klemmer fra Halden ;)

  SvarSlett
 3. ARG!
  Gjør vondt langt inni hjerterota å høre at du ble utsatt for noe slikt...
  Så utrolig unødvendig!
  Håper du ikke ble dårlig av det i etterkant.....

  SvarSlett
 4. Noen mennesker er bare slemme... Håper det går greit med deg da!

  klem ::)

  SvarSlett
 5. Hehe, jeg håper ikke dere tok dette innlegget så veldig seriøst. Jeg kunne ikke annet enn å le litt av det etterpå. Jeg ble våt, kald og møkkete, men det er bedre å være det UTENPÅ, enn inni.. Som den dusten tydeligvis er ;)

  SvarSlett