2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


fredag 20. februar 2009

Mail

Jeg får så utrolig mange fine kommentarer, og jeg føler jeg aldri får uttrykt godt nok hvor mye de betyr for meg. Føler på en måte at siden det blir skrivi så mange gode ting og lykkeønskninger, så skylder jeg alle en respons på kommentaren de har lagt inn, men så er det denna uforutsigbare formen min da..

En ting jeg synes er litt kjipt, er at jeg er skikkelig, skikkelig dårlig på detta blogg-greiene egentlig. Jeg skjønner veldig lite av hvordan det fungerer. Det blir til at jeg skriver og trykker "publiser innlegg", that's it. Hvis det blir lagt inn kommentarer på "gamle" innlegg, så ser jeg ikke det, for jeg veit ikke hvordan man eventuelt kan fikse så det går an. Jeg vil jo helst ikke overse noen..!

Om det er noen som lurer på noe, eller kanskje bare vil si HEI, og være helt sikker på at jeg får det med meg og svarer; send meg gjerne en mail! Tror mailadressen min skal ligge på profilen et sted, men jeg slenger'n med her uansett; marensofie86@hotmail.com
Det kan nok ta litt tid før jeg svarer, men det kommer :)

7 kommentarer:

 1. Du er FLINK!! Du er det, synes stading du skriver fine tilbakemeldinger paa hilsenene du faar her jeg. Dessuten vet vi jo at du er syk og med form som gaar opp og ned saa det skal du ikke tenke paa. Skriv naar det passer for DEG du!

  Ellers haaper jeg celleproevene dine er fine naa og at formen gaar oppover igjen snart saann at du snar blir FRISK!

  Hilsen Camilla (som du ikke kjenner, men jeg heier paa deg her inne...)

  SvarSlett
 2. Hei. Det er første gang jeg er innom bloggen din, og det blir ikke den siste. Jeg ønsker deg all hell og lykke i verden. Hilse Joakim

  SvarSlett
 3. Hei Maren Sofie!

  Øsnker deg alt godt!

  Mvh
  Eli

  SvarSlett
 4. Heia Maren, heia Maren!! :)

  Har lest bloggen din flere ganger, og tenker masse på deg. Ser etter nye innlegg i fra deg flere ganger om dagen.
  Håper så inderlig at alt går bra med deg, og at du snart blir kvitt de forferdelige kreftcellene! Ingen fortjener noe sånnt!!
  Du virker som ei sterk og positiv jente, så dette går sikkert bra!

  Ha en fortsatt fin søndagskveld!
  Stay strong!

  Klemmer fra Cathrine Bjøru

  SvarSlett
 5. Hei!
  vet ikke om du har fått med deg tidligere kommentarer (da jeg gjerne har skrevet på innlegg som ikke var helt nye)

  Vil bare si at jeg fortsatt ser innom deg og følger med
  Camilla er ikke alene om å heie på deg.

  Jeg ønsker av hele mitt hjerte at du skal bli kvitt kreften.

  Stor klem
  Trultemor (fra sol;)

  SvarSlett
 6. Mulig du ikke ser det selv, men du skriver faktisk veldig ofte at du er takknemlig for alle kommentarer. Og så må du huske at du skriver først og fremst for deg selv (også for andre kreftsyke, jeg vet det), og du må ikke føle at du må svare alle og en hver. Da er det fare for at bloggen blir en belastning. Og det vil verken du eller noen andre. Bruk bloggen slik den har en positiv funksjon. Vi (jeg tillater meg å skrive på vegne av resten av verden :-))som kommenterer ønsker å gi deg noe positivt og forventer ikke noe annet tilbake. Det vi ønsker er at du har et så godt liv som overhodet mulig og at du blir frisk, ikke at du bruker opp kreftene dine på bloggen. Gjør det som er bra for deg, kjære søstra mi!!!

  God klem, god klem, god klem, god klem, god klem osv....

  SvarSlett
 7. Jeg synes du er riktig god på "dette blogg greiene" jeg. Du har et ønske om å få mail hver gang noen har postet en kommentar. Tror det er mulig. Jeg kan sende deg en mail som kanskje setter deg på sporet.

  Du må passe på at bloggen ikke blir en belastning. Det er ingen her inne som forventer seg noe som helst. Vi ønsker deg bare alt godt og at du skal bli frisk.

  Klem Ann-Mari

  SvarSlett