2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


tirsdag 21. april 2009

En kveldstur på riksen

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra en tur på riksen. Jeg klarer jo aldri holde meg helt unna! Uansett, sånn er "stå'a" nå; jeg har ikke fått svar på beinmargsprøven fra i går, dette på grunn av litt misforståelser på riksen. Får nok svar i morgen. Grunnen til at jeg måtte innover en tur i kveld, var at jeg pluselig kom på at jeg reiser bort i morgen (kommer tilbake til det), og blodplatene mine var veldig lave i går, så jeg ville bare få tatt en blodprøve for å få sjekka. De hadde steget, og jeg slipper påfyll. No worries :)

I morgen reiser mamma og jeg til Trondheim! Oppdretteren til hundevofsen "min" holder til der, og nå skal vi oppover for å hilse på henne og valpene for første gang. Jeg gleder meg som en liten unge! Det blir veldig spennende, og jeg har egentlig ikke ord for hvor mye detta betyr for meg. Tenk det, om cirka en måneds tid har jeg, mest sannsynlig, en valp i hus!

Nå har jeg begynt på kortison, foreløpig går det greit. Jeg har jo litt planer for dagene framover, det hjelper å vite det, for da får jeg ikke tid til å tenke på så mye annet. Kjenner de godt allerede da, det skal sies. Om det er psykisk eller om pillene virkelig har kicka inn, veit jeg ikke. Kortison (i dette tilfellet noen piller som heter Dexamethason), er max-verste-piller-noensinne (for meg ihvertfall, alle kan så klart reagere forskjellig).

Føler forresten at jeg bør skrive at kortison er bra for veldig mye, og finnes i mange former. Om noen av dere eventuelt skal begynne på det for ett eller annet, en gang; frykt ikke, det er nok ikke sånne jævler, ta pillene/bruk kremen og bli bra :)

12 kommentarer:

 1. Hei Maren-Sofie!

  Så utrolig fint å høre at du skal få en liten valp! :)Tro meg, du kommer til å få så mange fine stunder med den, et kjæledyr blir en så vanvittig god venn. :) Gled deg! Håper du får en fin tur opp til Trondheim. :)

  Alle gode tanker til deg!

  Thea

  SvarSlett
 2. Hei, hvor lenge skal du være i Trondheim? Tror jeg skal dit på torsdag:)

  SvarSlett
 3. hei :)
  ville bare si at jeg synes du takler dette veldig bra ! bloggen din var veldig intresang å fikk frysninger her jeg sitter å leser !

  SvarSlett
 4. Hei :-)

  Ha en strålende tur til Tronheim. Å få et dyr er en fantastisk god opplevelse!

  Kos dere masse og lykke til med første møte :-)

  Alle gode tanker sendes!

  Inger

  SvarSlett
 5. Hei, Maren-Sofie :-)

  Yes, detta blir spennende! Gleder meg til å høre om turen, og det første møtet :) Vi hadde hund for noen år siden, og det er noe jeg aldri har angret ett sekund på! Gled deg! Og; god tur ;)

  klem

  SvarSlett
 6. Hei :)
  God tur til Trondheim :)
  *Klem fra Sivi*

  SvarSlett
 7. Kos deg i Trondheim søta =)
  Denne turen har du godt av!

  SvarSlett
 8. Håper du har det fint i Trondheim. Du er vel kjempe forelsket i hundevalpen nå sikkert :)
  Håper beinmargsprøven din var bra (det er jeg sikker på den var) og at kortisonen ikke virker altfor hardt på deg denne gangen.

  Her er været helt topp. Strålende sol fra skyfri himmel, så nå skal jeg snart ut i sola.

  Solklem fra Jona

  SvarSlett
 9. elisabeth@semmerud.no24. april 2009 kl. 22:46

  Å så har endelig dagen kommet! Gleder meg til å høre mer om valpen!! Har selv vært så heldig å hatt valp 2 ganger! Lykke til med ny syklus!! jeg starer min 10.syklus den 4.mai!! Vi ses! Stoore klemmer fra Elisabeth

  SvarSlett
 10. Tuusen takk for fint kort! Ble så utrolig glad:) Skjønner godt at du ønsket å være for deg selv jeg altså, når medisinen gjør deg dårlig. Vi får satse på og møtes til sommeren, som du sa!

  SvarSlett