2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


mandag 27. april 2009

God morgen sola, riksen og noen edle dråper

Nå har jeg vært våken siden halv 4 i morges, eller i natt, velg selv :)

Kortisonen herjer i kroppen, og jeg klarer bare å ligge å vente på at det blir dagen. Tankene flyr mot lys og mørke. Dessverre regjerer mørket. "Maren-Sofie, det er pillene som gjør det, dette er ikke deg. Vit og husk det."

Nå har dagen kommet. Jeg skal straks reise innover på riksen, for en dobbel dose med gift. Tror ikke jeg skal bli så veldig dårlig av dissa dosene, men får litt "cellegifthue", som jeg pleier.
Etterpå er det hjem, og håpe at dagen bare skal gå mot natt igjen. Andre vil ha flere timer i døgnet, jeg synes det er litt mange akkurat nå. Det er rare dager. Rar tidsregning.

Beinmargsprøven jeg tok i forrige uke er forresten fin på overflaten, sånn som den har vært hele tiden. Nå gjenstår det bare å vente på dissa super-hyper-nøye-svarene (!) jeg får om et par uker. Kreftfri hundeeier på 23 års-dagen, den 14. mai? Fy flate, jeg tør ikke tenke på det en gang. Det hadde jo vært, mildt sagt, genialt.

13 kommentarer:

 1. Vi heier, som alltid. på deg Maren Sofie! Lykke til på riksen idag.

  SvarSlett
 2. Hei på deg! Klart du blir kreftfri hundeeier!Og husk at du kan nå telle NED hvor mange runder med kortison du har igjen!Lykke til på Riksen i dag! Du er tøffeste jenta i gata - HUSK DET!! Stoor go klem fra meg!

  SvarSlett
 3. Håper det gikk greit i dag! Hvorfor får du dobbel dose? For a bli ferdig fortest mulig? Og når er du etter planen ferdig med alle rundene?

  Gleder deg til hund nå ja :) Kreftfri hundeeier, det er akkurat det du blir :)

  Vårklemmer fra Jona :)

  SvarSlett
 4. YOU CAN DO IT! Etter hva jeg har lest på bloggen din, er du ei utrolig tøff og herlig jente, og du klarer det du vil! Jeg krysser fingrene for deg :)

  SvarSlett
 5. Siden jeg er redd hunder må jeg si at det er et tilbakeskritt at du har blitt hundeeier :-)

  Men jeg satser og tror på en kreftfri feiring av bursdagen din den 14. mai! Krysser fingrene intenst for det. Jeg møtte Regine på St.Olavs i helga, og vi snakket om at det hadde vært hyggelig om du hadde vært der også. Så på bloggen din at du var i Trondheim og hentet hunden, men skjønte at det var bare en kort tur.

  Vi får satste på å treffes en annen gang.

  Stå på! Klem fra Bengt

  SvarSlett
 6. Her får du en klem av meg!

  SvarSlett
 7. Lykke til, kreftfri hundeeier skal du bli!

  SvarSlett
 8. Anne K Fjellheim28. april 2009 kl. 15:23

  Hei Maren-Sofie:-)

  Må alle motganger du møter
  gjøre deg sterkere.

  Jeg ønsker deg "lykke"
  men hvis vanskelige tider kommer,
  håper jeg du alltid finner en hånd som kan lede deg og trøste deg,
  en stemme som kan oppmuntre deg.

  Stå på!

  SvarSlett
 9. Hei håper det gikk greit med deg på riksen i dag, synd at de kortisom pillene skal ha den bieffekten på deg. Har opplevd flere pasienter som får det slik ( er sykepleier ) under kortison behandling og det er tøft for dem og for familien.
  Veldig bra at du sier til deg selv at det er pillene og ikke Maren- Sofie som gjør at det blir sånn. Den forklaringen skal jeg bruke overfor pasientene. Plasser det ubehagelige der det hører hjemme. Jeg vet og at lyset vinner over mørket.
  Du blir en hundeeier som har hatt en kreftsykdom

  SvarSlett
 10. Siste setning i det forrige innlegget var så bra at jeg vil gjenta det:

  DU BLIR EN HUNDEEIER SOM HAR HATT EN KREFTSYKDOM!!

  SvarSlett
 11. Håper du sover godt i natt søta, til tross for kortisonen <3

  SvarSlett
 12. Dere er så gode, alle sammen :)

  Jona: Dobbel dose er standard etter skjema. Pleier det, så dessverre går det nok ikke noe fortere ;) Jeg beregner å være ferdig ca. august 2010.
  Vårklemmer tilbake til deg! :)

  Anonym: I CAN, AND WILL, DO IT! Takk, kjære deg! :D

  Bengt: Jeg så det flotte intervjuet av dere i Dagbladet, veldig godt synes jeg. Også er dere så fine på håret!
  Håper virkelig vi kan få til å møtes en gang. Skulle ønske jeg hadde overskudd til å møte dere når jeg var der, tenkte på dere begge (og det gjør jeg forsåvidt veldig mye ellers også).
  Jeg skal stå på, hvis du gjør det samme! Klemmer tilbake :)

  Åh, takk for alle lykkeønskninger, alle sammen. JEG TAR DE TIL MEG! :)

  SvarSlett