2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


onsdag 29. april 2009

Sånn går no' dagan


Dette bildet beskriver egentlig følelsene ganske godt om dagen. Jeg er tankefull. Det er på både godt og vondt, men jeg føler at jeg takler den "bobla" jeg befinner meg i, for nå.

Det gikk bra på riksen på mandag, angrer vel kanskje litt på at jeg sa jeg skulle dra alene, for det ble mye venting. Endevendte VG og Dagbladet endel ganger, for å si det sånn. Etterhvert ble gifta ferdig blandet, og etter litt bomstikking med venflonen, så var det bare å la det strøyme på. Formen på ettermiddagen var som forventa; sliten og trøtt. Jeg sov skikkelig godt natt til tirsdag, det er så deilig å få en god natts søvn! Det er ofte langt mellom de, så jeg veit å sette pris på dem :)

Annenhver torsdag pleier jeg å dra på kafè sammen med andre kreftpasienter og pårørende, i regi av Kreftforeningen. Det hender det er litt dårlig oppmøte, så jeg vil gjerne benytte sjansen til å reklamere litt for oss her. Vi skal møtes i morgen på konditoriet på Krokstad-senteret i Nedre Eiker (for de lokalkjente, hehe). Det er klokka 12, hyggelige mennesker og veldig god kaffe. Sees vi? :)

Etter jeg har vært der tror jeg jammen jeg skal dra å se etter en fin bruktsykkel.. Ja, det vil jeg det!

8 kommentarer:

 1. Nå veit jeg hva mitt neste maleri skal være =)

  Lykke til med sykkel jakt i morgen!

  Sweet dreams søte <3

  SvarSlett
 2. Hei!

  Jeg skammer meg litt over å ikke ha funnet bloggen din tidligere. Som kanskje en del andre har jeg funnet bloggen din gjennom Regines (fantastisk jente) artikler i Dagbladet.

  Blir helt slått i bakken av hvor modig du er. Flere år med cellegift, og likevel så positiv og sprudlende. Fremragende!

  Bildet i posten jeg svarer på er svært bra, har du tatt det selv?

  SvarSlett
 3. Er det sant? Annenhver torsdag? SÅ FLOTT A GITT! Jeg kommer så fort jeg kan! =) Men det er jo fortsatt et par uker til, da. For en god idé forresten! creds til UG! Typisk at de gjør sånne lure ting når jeg er så langt unna, hehe!
  Ser deg snart, DIN LILLE RAKKER!!!

  GLAD I DEG<3

  SvarSlett
 4. Thomas: Tusen takk for hyggelig kommentar! Mamma blir nok litt stolt når hun leser den, det er nemlig hun som er fotografen! ;)

  Ina: Nu måste ni lesa da, det er Kreftforeningen, ikke UG. Vi er fortsatt litt treige til sånt.. Huff. Men du er jo såklart mer enn hjertelig velkommen, gleder meg STORT til du kommer hjem nå, lille forfatter'n min :) Vi har forresten en heidundranes sommeravslutning i gjære, jeg regner med du kommer ;)

  SvarSlett
 5. Så flott du har sovet litt da..:-)
  Begynner min 10!! syklus i morgen, og da blir det jo lite søvn her også. Vi kan jo sende sms på natta når de andre "normale" sover!!
  Skal skjerpe meg å stille opp på kafè igjen snart!
  Vi ses til lunch på onsdag -Æ GLÆR MÆ!
  Stoor klem fra meg :-)

  SvarSlett
 6. Vakkert bilde!:)
  Håper du får en fin dag på kafé:D

  SvarSlett