2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


torsdag 9. april 2009

Sommerfugler og påskepiller

Takk for alle kommentarer og mailer i forbindelse med intervjuet i DT, det er veldig koselig! :)

Hunden jeg har falt pladask for, og som jeg også føler er et rett valg, er en Welsh Springer Spaniel. Jeg kan legge ut bilder av den etterhvert, men vil gjerne at oppdretteren jeg har valgt skal godkjenne meg som kjøper før jeg gjør det. Føler nesten jeg går litt "svanger", det blir jo isåfall barnet mitt! Jeg har aldri hatt hund før, så jeg har mye å lære. Nå om dagen leser jeg hundebøker for harde livet, så jeg forhåpentligvis blir litt forberedt (i den grad det er mulig å bli). Får helt sommerfugler i magen av å tenke på detta, det er utrolig spennende!

Sånn ellers så er formen litt på vei ned, begynner å bli sår i munnen av de gule pillene. Det er egentlig ikke noe å klage på det da, jeg er så vant til det. Neste time på riksen er tirsdag over påske, da er jeg ganske spent på blodverdiene mine, de gule pleier å herje litt med dem.
Noe jeg derimot tar meg retten til å klage littegrann på, er at om under to uker begynner jeg på kortison. Dere som har lest noen tidligere innlegg veit at jeg blir helt idiot av de pillene, gruer meg til det. I den forbindelse (det er også oppstart av ny syklus), er det klar for ny beinmargsprøve. Nå synes jeg det er på tide at kreftcellene har gitt opp og lagt seg døde om. Jeg skal være seigere enn dem. Småjævlene.

Påske er egentlig ganske ensomt. Jeg føler jeg hører om fjell, sol, glede og aktivitet over alt. Hodet og hjertet mitt vil så mye, men kroppen orker ikke.
Overskudd og uthvilthet, come and get me!

20 kommentarer:

 1. Hei! Så kjekt å høre at du har det bra. Kjenner meg godt igjen i at man vil så mye, men greier ikke. Jeg har lyst til å gå ut i naturen å ta bilder, men jeg orker ikke. Istedet prøver jeg å finne aktiviteter jeg kan gjøre hjemme, som å male osv;)
  Håper du også har noe å finne på. Så artig at du skal få deg hund! Dyr er noe av det beste som finnes, selv er jeg mer katteperson:)
  Du får også vite blodprøvesvar på tirsdag leser jeg, legene skal ha møte om meg på tirsdagen, spente på hva de har å komme med!

  SvarSlett
 2. Om du har lyst til å ha fjell sol og påske, eller etterpåske så står bua klar. Du bestemmer :-)
  Latten i Gol og Hemsedal er å anbefale.

  klem fra Ragnar & Ann-Mari

  SvarSlett
 3. Hei:) Jeg så intervjuet i DT, og måtte bare innpå bloggen din. Nå har jeg lest absolutt alt! Jeg synes du er ei modig og tøff jente, beundrer deg masse! Stå på:)

  Det er en stor glede med dyr ja, misunner deg for at du skal få hund! Min døde 10. mars, og mamma og pappa sier vi ikke skal ha ny.
  Welsh Springer spaniel er jo så søte!! Hvis jeg hadde fått ny hund, hadde det også blitt en spaniel, tenker jeg.

  Jeg vet ikke helt hva jeg skal skrive mer, men jeg følger bloggen din herfra, og jeg heier på deg!!

  Hilsner fra ukjent Guro :)

  SvarSlett
 4. Du må for all del skrive at du har det bra! Det gleder meg at du har det fint, jeg blir så glad!
  Katt er best, men hund er sikkert kjempespennende. Sikkert kjempeartig. Jeg SKAL hilse på den!
  Dagene går ganske fint egentlig. Ting er de samme, jeg merker jo ingenting til sykdommen, så det gjør det litt mer uvirkelig. Jeg prøver å ikke tenke så hardt på det, da går det bra. Gjør ting jeg liker, maler, fotograferer, er med venner. Det er mest mor, far og søster som tar dette tyngst, selv om det er ille for meg og.

  SvarSlett
 5. Lykke til med kjøpet av hund! Sitter her selv med en 12 uker gammel welsh gutt, som forresten våknet kvart på seks i dag og hadde masse energi i en halvtime, for så og sove igjen :)
  Gled deg masse!

  God bedring!!

  SvarSlett
 6. Hei Maren-Sofie :)

  Fint å lese du har det bra. Å, det blir nok moro med hund! Dyr er noe av det beste som fins i hele verden. De gir så utrolig mye. Vi har katt, den er bare 8 mnd og utrolig skjønn. Også har vi en halv hest, hehe. Den er og god. Rolig, snill og kosete.

  Håper du har en fin påske, om du ikke har orket å reise på påskefjellet. Jeg er ikke på fjellet heller. Men det kommer av at på ddenne tiden av året så har jeg ryddet bort skiskoa og tatt småskoene frem. Er ikke så glad i snøen, og er i skikkelig vår-modus nå. Venter på vårblomstene, selvom det fortsatt er ganske mye snø her. Smelter fort nå da.

  Gleder meg til å se bilder av valpen din :)

  Klemmer fra Jona, som skal sitte i solveggen nå ;)

  SvarSlett
 7. Hei sann.
  Har lest gjennom en del av bloggen din og jeg må si jeg er imponert. Du er kjempe flink til å skrive. Som en klok kineser en gang sa: ”Ingenting er umulig for en som er positiv.” Og det virker det jo som du er. Stå på videre og keep on smiling:D For du har et flott smil;)
  Mvh Håkon

  SvarSlett
 8. så fint intervju Maren Sofie! Jeg heier på deg og gleder meg til å se bilder av den lille. Finni navn eller? Lykke til på tirsdag! Klem fra Gry

  SvarSlett
 9. Du har akkurat skaffet deg en ny leser. Ville bare si fra at jeg er her ;-)

  SvarSlett
 10. hei, pia her. leste dtno idag og så navnet ditt, kjente deg ikke igjen på bildet, er mye forandring siden sist vi var sammen, det var vel på båttur med faren din og moren min. håper du blir bra snart og slipper alt dette styret, det må være hardt ja. du får hilse espen så mye fra meg og. så får du ha lykke til med kjøp av hunden=) og fortsette med å være den sterke jenta som du er <3 så håper jeg vi ses igjen etterhvert ;)

  SvarSlett
 11. Hei Maren Sofie!
  Leste innlegget i DT jeg også. Har visst at du har blogg,men har ikke fått vært inne på den før i dag.
  Du er flink og sterk! Flott at du i det hele tatt vil skrive om- og dele med verden det du tenker og hvordan formen din er.
  Jeg skal fortsette og følge med på bloggen din her, og ønsker deg all lykke..!
  Tenk nå har du sikkert fått hunden din. Du får skrive hva den heter da?! :)
  Stå på, ikke gi opp!
  Varme tanker fra Bjørg Isabelle

  SvarSlett
 12. Liv Nordem Lyons13. april 2009 kl. 00:16

  Hei, Maren Sofie! Jeg så i Drammens Tidende at drammenserne har oppdaget hvilken flott,ærlig og modig kvinne du er. Jeg har vært innom bloggen din nå og da for å følge med i livet ditt. Sender gode tanker over "dammen" så godt jeg kan.
  Så fint at du skal få deg en hundevenn! De gavene en hund gir deg er uforlignelige - og aldeles gratis. Jeg er spent på hva du får høre på tirsdag. Lykke til!

  Klem fra "tante" Liv

  SvarSlett
 13. Dette er første gangen jeg har lest bloggen din, så intervjuet på dt.no. Du er virkelig ei flott og modig jente. Jeg håper at du kjemper hardt å slår den stygge kreften.

  Gratulerer så masse med hund:) Det skal jammen meg jeg få meg når jeg kommer hjem til Norge å!

  Jeg tenker på deg, selv om jeg ikke kjenner deg, å støtter deg i kampen. STÅ PÅ

  SvarSlett
 14. Du tapre jente

  Hei Maren Sofie!
  Du er den mest positive og tapreste jeg vet om! Dette klarer du strålende. Du blir helt sikkert FRISK!!
  Hilsen mormor

  SvarSlett
 15. Hei Min Ukjente Venn.
  Jeg er mormor til verdens skjønneste jente. Hun er FRISK.
  Derfor rører du ved mitt HJERTE.
  Jeg håper du også en dag blir FRISK!!
  Hilsen MORMOR

  SvarSlett
 16. Jeg krysser fingrene for deg.
  Skal tenke hardt på deg på tirsdagen.... Lykke til
  ole jonny

  SvarSlett
 17. Hei, Maren-Sofie :-)

  Da har også jeg endelig fått lest intervjuet i DT. Må si jeg nok en gang lar meg imponere av den styrken og tapperheten du stadig viser ;) Et kjempeflott og nært intervju var det!!

  Så innmari spennende det blir med hundevalp! Da er du garantert action fra morgen til kveld, men er jo litt av sjarmen det vettu!
  B-) Gleder meg masse til å høre mer om det lille sjarmtrollet! (A)

  Ja, også ser jeg selvsagt fram til hvert eneste innlegg fra deg!

  Stå på, masse lykke til idag! ;D

  Klem, Isabel ;) <3

  SvarSlett
 18. Hei! Håper formen din er grei og at du har fått de svarene de ville ha:)
  Welsh springer spaniel er nydelige hunder! Du har nok gjort et godt valg. Si fra hvis du vil ha tips om hunde-littratur ;) Lykke til!

  SvarSlett
 19. Håper alt gikk bra på blodprøven, krysser fortsatt fingrene for deg! Hilsen fra Therese Melina :)

  SvarSlett