2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


mandag 6. april 2009

Lyssky

Jeg kunne sikkert skrivi om mange småting som skjer i hverdagen, men det begrenser seg jo litt hvor interessant det er og, hehe. Det blir litt sånn "intet nytt, er godt nytt" her. Som oftest ihvertfall ;)

I dag har jeg vært på riksen, bare tatt de vanlige blodprøvene (med fem bom, takk), og bytta piller til de gule småjævlene igjen. Ja, ja.. Det er jo påske!
Jeg tok en svipp bortom på Ullevål sykehus også, sånn for å ta runden liksom. Sitter her med kjempepupiller og føler meg ganske lyssky, var nemlig en tur hos øyelegen (bare for å variere litt). Synet mitt har blitt dårligere, og i det siste har jeg merka det spesielt godt, så det var greit med en sjekk. Legen kunne bekrefte at det er blitt betraktelig dårligere, men at det ikke er stort å gjøre med det nå. Det er den gifta! Jeg får heller se litt dårligere inntil videre. Nok en av de "mindre prisene å betale".

Formen er god om dagen, eneste plagen er fortsatt den helsikes slapp-/trøttheten. Den er ihvertfall ikke vond da! (Jegerpositiv-jegerpositiv).

Og..! (Håhå, jeg kjenner jeg klør i fingrene etter å skrive det, beina mine får et magisk energikick bare ved tanken). Jeg skal få meg hund! Dette er noe som er nøye vurdert, over lang tid, og endelig så skal det faktisk skje! En nydelig, liten valp er "holdt av" til meg, og den er leveringsklar den (hold dere fast!) 14. mai, min bursdag! Det må jo være skjebnen?
Dette er virkelig et kjempestort lyspunkt i livet mitt, en endring i tilværelsen som endelig er positiv. Jeg gleder meg!

16 kommentarer:

 1. Så bra at du har det bra=) Åssen hund skal du ha da? Gled deg ihvertfall! :) :)

  SvarSlett
 2. Blir såå bra når du får hund :D

  SvarSlett
 3. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med vovs :)

  Hvordan rase?

  Flott at formen din ikke er så aller verst!

  SvarSlett
 5. Gratulerer med hund! Hva slags da? Vi har en labrador, energisk som faa men veldig menneskekjaer og leken. Veldig koselig...

  Godt aa hoere at du har det bra ellers, lykke til videre!

  SvarSlett
 6. Hei Maren :)
  Så utrolig koselig at du skal få deg hund da :) Hvilken rase da?

  Håper du får en kjempefin påske, det fortjener du virkelig:)

  Klemmer fra Cathrine B.

  SvarSlett
 7. Åh så koselig å høre at du skal få deg hund. Godt med noen lysglimt i tilværelsen og å ha noe å se frem til. Det hjelper på ALT, i alle fall det meste:-) Gleder meg til å høre mer, og kanskje få se noen bilder etterhvert av lille bøllefrøet som kommer, for hundevalper pleier som regel være litt bøllete den første tida hihi. Gry

  SvarSlett
 8. Så gøy med hund! Gratulerer:) Håper formen din er bra i påsken!

  SvarSlett
 9. Cathrine i Halden7. april 2009 kl. 19:02

  Hei vennen.
  Så koselig å høre at du har det greit uansett nå, og valpen hjelper jo masse. Koooooos deg masse med den...... Hvilken rase spør jeg om også...

  Kjempeglad i deg Maren Sofie

  Klemmer

  SvarSlett
 10. Det blir fint for deg. Gratulerer!

  SvarSlett
 11. Hei Maren- Sofie! Leste om deg i DT i dag og før jeg i det hele tatt hadde lest overskriften kjente jeg deg igjen. Det lange mørke håret ditt manglet og det runde blide ansiktet ditt var blitt mye smalere, men allikevelmå jeg si du strålte på bildet! Det var rart å lese om hvor syk du er og har vært. Selv om jeg aldri har kjent deg godt, har jeg alltid visst hvem du er. Rolige, hyggelige og smilende Maren- Sofie. Både på ungdomsskolen og i Strømmhallen så jeg deg ofte, og selv om jeg er ett par år yngre enn deg var du alltid like blid og hilste.
  Jeg ønsker deg virkelig lykke til med behandlingene som gjenstår og håper du ordentlig frisk så snart som mulig!
  Stå på videre!
  Hilsen fra Svelvik :)

  SvarSlett
 12. Hei
  Har akkurat oppdaget en stor artikkel i DT - med flott bilde!!! Ragnar leser høyt og vi synes det er flott at DT skriver om bloggen din slik at andre kan bli obs på den. Jeg finner den ikke på sidene til DT, litt dumt. Den hadde vært interessant for fansen din utenfor Drammensområdet.

  Riktig god påske til deg og mamma. Klem fra Ragnar og Ann-Mari

  SvarSlett
 13. hei leste om deg i DT og fant ut at dette var en jente jeg ville bli bedre " kjent " med. Har nå lest en del av bloggen din og noen kommemtarer men må ta det i små porsjoner da de berører meg så sterkt. Du er flink til å utrykke deg og viser både mot,styrke, klokskap og humor,noe som kommer godt med i kampen mot sykdommen og ikke minst de ubehagelige bivirkningene som medisinen gir. Jeg har lagt deg til som " favoritt 2 og skal følge med på bloggen din. Håper du får en fin påske og jeg syns du er heldig som får deg hvalp, det er virkelig noe å glede seg over. Ønsker deg alt godt

  SvarSlett
 14. Hei. Må bare legge inn en kommentar til deg nå, etter å brukt hele fridagen min omtrent på å lese gjennom bloggen din!
  Har selv hatt ALL, og var ferdig i januar 08.
  Jeg blir helt imponert av måten du skriver om dette på, og hvordan det ser ut til at du "håndterer" situasjonen din!
  Men hele prossesen er en lang tålmodighetsprøve, som egentlig er umenneskelig.
  Selv var jeg så "sykelig" opptatt av "datoen" jeg skulle være ferdig med cellegift og sykehus, at jeg glemte i grunn å leve et så normalt liv som man kan.. Etterhvert glemte jeg litt "datoen" og var litt mer sosial.
  Det virker som du greier den delen mye bedre enn hva jeg gjorde de 2 første årene!! Har du et halvt år igjen nå? Håper tiden går fort, og minst mulig smertefri for deg. Og det å få en valp, vil kanskje gjøre ventetiden litt kortere:)
  (ble forferdelig mye lengre denne kommentaren, enn hva jeg hadde tenkt.. beklager det:)
  Lykke til videre værtfall!

  SvarSlett
 15. Hei. Måtte bare innom bloggen din etter å ha lest om deg i DT. Du er kjempeflink til å uttrykke deg, så dette er en blogg jeg kommer til å følge. Blir koselig med valp, en flott bursdagspresang :o) Lykke til videre :o)

  SvarSlett
 16. Ååh så herlig med hund! Og 14. mai er den beste dagen å ha bursdag på;D gratulerer med dagen som var til oss begge!:D

  SvarSlett