2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


torsdag 7. mai 2009

ALL-fond

...behandlingen av
denne type kreft er langvarig og hard, og det er dessverre ikke alle som klarer
sykdommen på grunn av den lange behandlingstiden.


Jeg har satt meg som mål å kunne
gjøre mitt for at de som kommer etter meg, og blir rammet av denne grusomme
form for kreft kanskje ikke skal behøve å ha like lang behandlingstid som meg.
Derfor startet jeg en kronerulling som i sin helhet skal gå til forskning og
behandling av ALL - akutt lymfatisk leukemi.


Beløpet som vi sammen klarer å få
inn, vil i sin helhet bli overrakt i form av en sjekk til Rikshospitalet ved
overlege på Seksjon for Blodsykdommer, ved min siste kontroll, slik at de får
flere midler til forskning.


KONTONUMMER : 2270.21.78294
(SPAREBANK 1 MODUM)Dette er ordene til Elisabeth Schrøter Semmerud.

Behandlingen av denne krefttypen er lang og hard, mildt sagt. Det erfarer hun, jeg og flere andre hver dag. Endelig er det opprettet et fond som går direkte til forskning på akkurat denne krefttypen. Jeg har lagt ved en link på sia her hvor det står litt mer, men man må ha Facebook for å få åpnet siden, tror jeg.

Espen? Du hadde lagt ut mailen din på Facebook-gruppa, så jeg tar en sjans og legger den ut her og, hvis noen vil vite mer. Du får heller slå meg hvis det ikke er greit :)

espen@semmerud.no

8 kommentarer:

 1. Kjempebra tiltak! Behandling av leukemi trenger og forbedres, den er altfor dårlig slik den er i dag. Håper det en gang kan komme en mirakelkur, om det så er om 100 år..

  Så du hadde på deg Regine-genseren:D Sitter her med t-skjorte og bukse jeg. Skikkelig gode klær, og så går det jo til en god sak:)

  SvarSlett
 2. TUSEN TAKK FOR HJELPEN MAREN!! Knallbra! Alle pengene går rett til forskning, og sammen skal vi klare dette!Sånn genser vil jeg ha også! Pengene går jo til en GOD sak!!Kortisonen begynner å virke alt på meg etter bare 1 dag!! Jeg skal være så inmari gla den dagen jeg hører at de som kommer etter oss ikke behøver å gå igjennom 3 års helv....som vi må! MEN vi er de tøffeste jentene i gata! Snart er vi i mål Maren!!(Og Regine også)!Stoor Kortoson Drage Klem!

  SvarSlett
 3. Da var t-skjorte bestilt iallefall;)

  Fortsatt god bedring, jenter

  Trultemor

  SvarSlett
 4. Så utrolig fint det bildet av deg er, det med genseren til Regine på <3

  SvarSlett
 5. Så bra at folk engasjerer seg! Skulle vært flere slike ildsjeler!:)

  SvarSlett
 6. Du må fortsette og stå på. OG vi får håpe på at det kommer en mirakelkur og i mens får vi ha tro på den som finnes :)

  SvarSlett
 7. Hei.. jeg har akkurat sittet og lest hele bloggen din... Søk opp en medisin som heter Zoloft - den hjelper mot tvangstanker, melankoli , angst, depresjon og nedstemthet.... spør legen din om du ikke kan få prøve den (eller tilsvarende). Det er ingen grunn til at du skal ha det TØFFERE psykisk enn du strengt tatt er nødt til... Lykke til! Klem fra Birgitte

  SvarSlett