2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


mandag 29. juni 2009

Det er sommer, det er sol og det er maaandag

Sommeren er her for fullt, og jeg nyter det så godt jeg kan. Formen er, i skrivende stund, bra. Jeg er trøtt og slapp, men det er jeg nok ikke alene om i varmen.
Springsteen og jeg er for tiden endel i Svelvik, det er ålreit for begge. Han kan løpe som en gal i hagen og jeg kan slappe av under parasollen ;)

Alt angående formen min er veldig uforutsigbart, som vanlig, så dagene er litt opp og ned. Jeg er sliten, det meste jeg burde gjøre blir litt for stort i hue mitt. Mailer, sms'er og sånt er veeeldig tiltak å svare på med èn gang, men det kommer, det kommer!

Var på riksen i stad, tok bare de vanlige blodprøvene og dro igjen. Eller, jeg snakka med legen min også, og vi "diskuterte" litt angående henvendelser jeg får om "kosttilskudd som kan gjøre deg kreftfri" og "tenk deg frisk"-mailer jeg mottar. Hehe. Hm..
Altså, jeg synes det er kjempekoselig å få mailer og sms'er (selvom dere ikke får noe umiddelbart svar, så er det virkelig det!), men mailer som sier jeg bør trøkke kroppen full av kosttilskudd som ikke har noensomhelst dokumentert effekt; nei, skriv heller en god vits, men tusen takk for omtanken (dette gjelder forsåvidt ikke alle; noen er direkte frekke, dere burde igrunn anmeldes). Jeg følger en behandling på Rikshospitalet, denne har jeg omlag ett år igjen av. Behandlingen har, statistisk sett, veldig gode resultater. Jeg følger den til punkt og prikke, og jeg stoler på de gode legene mine.

Nok et litt kjapt innlegg, men det var en stund siden sist..! Er som sagt i Svelvik, litt begrensa hvor mye jeg er ved en pc, men jeg skal ikke la det gå en hel uke til neste sukk herfra! Et godt sukk, altså. Det er sommer'n! :)

3 kommentarer:

 1. You are my sunshine, my only sunshine =) You make me haaaapy, dudududu *nynner*

  SvarSlett
 2. Flink jente du er!! - sånne mailer som "tenk deg frisk" osv..,er bare og overse!Godt at du sier ifra på bloggen din!!Forresten, er du medlem av I margen? - den er nå også for oss ikke-transplanterte! -en BRA forening som gjør mye bra!(margen.no)
  Vi tar en dagstur på hytta snart!
  Hils mamma Grethe!
  Stoore sommerklemmer fra meg og Espen :-)

  SvarSlett
 3. Hils Springsteen fra den svære dalmisen min! :) Håper du får en herlig sommer.

  SvarSlett