2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


fredag 12. juni 2009

Working on a Dream

Mamma sier jeg ikke skal unnskylde meg, for det er tross alt en "ganske" kjip situasjon jeg er i, men; unnskyld til alle som ikke får svar på sms og mail, jeg orker ikke nå!
Jeg føler meg fullstendig tappa, null energi, null overskudd. Sliten! Medisinene som strømmer gjennom årene mine er virkelig ikke til å kimse av, plutselig blir alt bare tungt, selvom jeg har hatt en god periode og trodde ting endelig skulle gå litt lettere.

Apropos medisinene, denna gifta.. I dag måtte jeg haste en tur innover til riksen, det nye nå er at hendene mine brenner (!). Hva'skjera? I går ettermiddag begynte hendene mine å hovne opp, bli knallrøde og ordentlig smertefulle. Det høres jo litt merkelig ut, er forsåvidt ganske merkelig og ser nokså merkelig ut. Legen min syntes også det, detta hadde han ikke sett før.
Etter en telefon til en annen lege, viser det seg at dette er noe som kan skje en sjelden gang (sjokk at det skjer meg da, mener jeg..); jeg er antakelig immun mot Methotrexate, en cellegift jeg (tydeligvis) har fått mer enn nok av de siste årene.
Så nå sitter jeg her da, slapp, uvel og med hender som ser (unnskyld meg) helt jævlige ut. Nevnte jeg at de også føles helt jævlige? Au! (Og så sjeldent som jeg skriver her om dagen, velger jeg selvfølgelig å gjøre det akkurat nå, haha!)

Hvis noen lurer på hvordan det går med Springsteen oppi alt detta, kan jeg melde fra om at han har det ganske så utmerket. Akkurat nå er han på tur til Svelvik med bestemora si (mamma). Jeg har meldt oss på valpekurs i sommer, så snart skal vi få litt mer kontroll på både hund og eier. Det blir bra, tror vi begge trenger å lære en god del :)

...hvis noen lurer på hvordan det gikk med den andre Springsteen, The Boss, oppi alt detta, så kan jeg igjen melde fra om bare utmerkede greier. Konserten i Bergen var helt rå!

Working on a Dream!

Oh, yes, I do.

8 kommentarer:

 1. Dreams are allways to be fulfilled, keep up the good work.
  Youre dreams will come true <3

  SvarSlett
 2. I'm working on a dream
  Though sometimes it feels so far away
  I'm working on a dream
  And I know it will be mine someday

  Katriiiiine, love <3

  SvarSlett
 3. Mareeeen, love <3

  SvarSlett
 4. F fy... Maren, jeg beundrer deg og din ståpåvilje. Detta skal gå bra! Håper du får det bedre snart, slik at slipper de herrsens vondene. Jeg heier på deg! <3 Gry :)

  SvarSlett
 5. Du er tøff som står på :)

  SvarSlett
 6. Hei Maren-Sofie!

  Takker så mye for kommentar! Setter pris på at du titter innom. Ser også veldig fram til å jobbe med Luggen framover.

  Jo, jeg husker deg fra organisasjonskurset! :)

  I dette øyeblikk sitter jeg faktisk i Oslo med HS og et par prosjektledere i UG, så skal hilse så mye :)

  Thomas
  www.ThisIsThomas.com

  SvarSlett
 7. Kjære Maren-Sofie!
  Får så vondt av deg og alt det den unge kroppen din må gjennomgå! Håper legene finner ut av dette, og at det kan bli bedre!
  Det lille PIP-et fra din forrige blogging, har gjallet i ørene mine. Det er virkelig så en skjønner hvor plagsomt du har det, og hvordan du såvidt har orket å skrive..
  God natt og lykke til videre i behandlingen!
  Varme hilsner fra Britt

  SvarSlett
 8. Hei Maren-Sofie!

  Jeg var og på Brucekonsert i Bergen, onsdagen. Vi var så heldig å se ham også før konserten da han kom ut å hilste på fansen der vi stod :-) Stod på andre rekken på venstre utsikker på senen. Kjempebra!!! Det var min konsert nr 6. med ham :-O

  Er innom å leser bloggen din av og til og jeg føler virkelig med deg. Kan ikke sette meg helt inn i situasjonen din, men har opplevd en del ting i livet jeg og som gjør det litt ekstra tung (selv om det ikke er i nærheten av det du opplever). Stå På Maren-Sofie!

  Klemmer ifra B.B.

  SvarSlett