2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


torsdag 9. juli 2009

By the way

Noen gjorde meg oppmerksom på at det så ut som jeg mente at jeg delte rom med en person til, i forrige innlegg. Det vakke det jeg mente asså. Jeg mente bare å legge vekt på at jeg brukte ordet "forresten" litt hyppig på slutten der.
Øøø.. Nå er jeg passe trøtt, så det er ikke sikkert noen skjønte noe som helst av detta her. Hehe..

FORRESTEN; jeg skjønte selv hva jeg mente.

Dette ble jammen dypt..!

Natta :)

Ja, forresten! Jeg skal fortelle om det jeg ble så gla' for også. Snart! :D

Haha, jeg bør gi meg nå gitt.

8 kommentarer:

 1. Hehe, skjønte hva du mente. Så fint noen gjorde deg glad!! :) Haper du hadde kos med nevøen din, og at pillene er litt snillere denne gangen.

  Nå er jeg i USA. Har vært her 2 uker og har enda 4 uker igjen.

  Håper du har en fin sommer, Maren-Sofie :)

  Varme Nashville-klemmer fra Jona

  SvarSlett
 2. Oi, det høres jo ikke så ille ut ;) Håper du også koser deg masse i sommer!

  Sommerklem fra Maren-Sofie

  SvarSlett
 3. Tusen takk for kommentar på bloggen min, Maren-Sofie! Du vet at du og din historie betyr ufattelig mye for meg også, selv om vi ikke kjenner hverandre. Det er utrolig viktig for meg at det skal gå bra med det, og det både håper jeg og tror at det gjør.

  Skal du på Metallica-konserten den 30.? Har du forresten billetter?
  Hadde vært utrolig kult å møte deg der i hvert fall!

  SvarSlett
 4. Bra at noen gjorde deg glad =)

  Glad. Veldig rart ord. Glaaad. Høres ut som et romvesen.

  God helg =)

  SvarSlett
 5. god sommer til deg maren sofie du har lært meg noe som er så viktig at vi med våre sykdommer som føles så store når vi leser om deg vet vi at vi har det bra likevel.jeg har som jeg sa dårlige bein ellers er jeg frisk og sunn,jeg klager ofte men det skal jeg slutte med.klart det er kipt med dårlige bein men allikevel når jeg leser om hvor vondt du har det skammer jeg meg,jeg har heldigvis ikke noe vondt det er bare litt trøtthetsfølelse i beina.du er modig og flink en rose er du og jeg håper sommeren blir knallbra tross alt. stå på vennen.

  SvarSlett
 6. Lykke til i morgen <3

  SvarSlett
 7. Håper du har en fin sommer, Maren-Sofie, og at det går bra med deg! :) Har tenkt litt på deg i det siste, og håper virkelig at du har det bra, tross situasjonen! Du virker som en utrolig sterk og bra jente! :) Varme klemmer fra meg

  SvarSlett
 8. du må gjerne skrive til meg på bbhuset@online.no om du orker jeg vil gjerne trøste og oppmuntre deg om du trenger det.håper dagene er bra noen ganger aot men jeg skjønner jo du har det tøft.veldig trist at du fikk denne sykdommen ingen skulle få kreft.trond kirkvaag hadde kreft han døde,uff da unnskyld maren sofie det var støtende ,jeg mente ikke såre deg bare ville si det.syns du er modig og flott,du er tapper og sterk.god sommer videre.klem fra anne.

  SvarSlett