2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


søndag 30. august 2009

Meningsløs informasjon i natten

Æsj, jeg blir så irritert når jeg ikke får til enkle ting! Jeg krangler litt med bloggen, for innlegget jeg la ut i gårkveld har forsvunnet på mystisk vis! Mest sannsynlig er det nok min egen feil, jeg har vel trøkka på noe greier jeg ikke skulle trøkke på. Uansett, plagsomt.
Ikke at det var et så voldsomt viktig innlegg, det var bare et bilde av meg med hår, som ble ønska på en kommentar her. Jeg skal prøve igjen snart, kanskje jeg tar et litt nyere i mellomtida også ;)

Det er rart å ha litt hår igjen, er jo flere år siden sist. Jeg har blitt så vant til å knyte skjerfet på hue hver dag, og å se meg selv med det i speilet. Det er uvant å gå uten, det er liksom ikke helt "meg". Skikkelig luksusproblem!

I morgen har jeg vanlig time på riksen, lurer på hvordan blodverdiene mine er nå, jeg har hatt ganske høye doser med cellegift de siste par ukene.
Jeg har også en time hos nevrolog, og det synes jeg igrunn var litt rart at jeg fikk innkalling til. Da jeg var innlagt for et par uker siden tok de uttallige tester, og jeg ble jo utreda hos nevrolog iløpet av de dagene. Men, men.. Det er bedre å "over-undersøke" enn å "under-undersøke" (!) Jøss, det var da voldsomt til rare ord (m-m, it's way past my bedtime) ;)

5 kommentarer:

 1. Hmm, kanskje de skal sjekke om du har fått ME(Kronisk utmattelsessyndrom)hos nevrologen? Vi med ME har jo også dårlig hukommelse og er dritslitne hele tiden...dessuten har vi forandringer i hjernen som vises på røntgen. Jeg har aldri sjekka hjernen da, men har fått med meg at det sansynligvis er dårlig blodgjennomstrømning til enkelte deler av den. Det vises på røntgen hvis enkelte områder ikke er i bruk (svarte flekker)
  Jeg ønsker deg lykke til i hvertfall!! Og jeg krysser fingrene for at du slipper ME diagnosen!

  SvarSlett
 2. hei lille venn,veldig koselig at du har fått håret tilbake men du er søt både med og uten hår.håper det går bra med alle undersøkelsene dine,og at du får det litt bedre.aot tenker jeg på det at noen ganger skulle man bare kunne trykka på en knapp så ble man frisk men dessverre slike rdet ikke.jeg er jo frisk og rask men beina mine vil ikke helt men i forhold til det du har skal jeg ikke klage,det blir jo ingenting.håper du fikk sove etter at du hadde skrevet ferdig.stå på maren sofie vi heier på jenta vår. stooooor klem fra anne.

  SvarSlett
 3. Når man er inne i sykehus-kverna blir man sendt på kryss og tvers uten at man alltid skjønner hvorfor. Jeg er henvist til kvinne-barn-senteret nå... Kan jo bli interessant, spesielt siden jeg er mann... :-D Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Hihi, sant det.

  Kanskje du er litt "barn" da ;)

  SvarSlett