2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


onsdag 5. august 2009

Springsteen er Springsteen, but I'm THE BOSS!

Jeg har vært litt for snill med Springsteen, gitt. Nå tester han grenser som baaare det. Det har gått hardest utover mamma, siden hun har tatt seg mye av han den siste tida, men nå er jeg tilbake igjen.
Mamma er skikkelig oppbitt på hender og armer. Hun har hatt noen helt sinnsyke "kamper" med en valp som går fra nydelig og vakker, til å være en demon uten like! Vi har snakka med oppdretteren, og fått mange gode råd. Nå er'n under kontroll, hehe.
Uansett, jeg måtte bare skrive litt om det, for det er jo ganske komisk (tragi-komisk, får jeg vel kalle det). I går hadde jeg et skikkelig basketak med demonen, blodet spruta (til alle naboer: Vi dreper ikke bikkja, selvom det høres sånn ut!). Blodet var mitt (ja, nemlig, det er bikkja som nesten dreper oss!), og det er jo igrunn ganske ugunstig, i og med at, ja; jeg har jo fader meg blodkreft.

Legene mine på riksen ble oppringt, de lurte vel på hva i all verden jeg hadde drivi med nå. Ingen ny, rar bivirkning denne gangen? Hundebitt? Ja, den var jo forsåvidt ny.
Stivkrampesprøyte og antibiotikakur trengtes, og derfor skulle vi dra på legevakta i Drammen.

Skeptisk!

Verken legene, eller jeg, er veldig keen på at jeg skal rusle inn på noen legevakt for å få noensomhelst basselusker. Akkurat nå kan man vel ikke unngå å tenke på svineinfluensa. Den er grei å unngå, for min del (for å si det mildt).

Midt på parkeringsplassen, foran Drammen Sykehus, fikk jeg snakke med lege og ble satt stivkrampesprøyte på. Kikka folk rart? Ja. Var det hele litt komisk? Ja. Haha.
Var det god service? Ja! Tusen takk :)

Tror jeg har skrivi før om at det er godt å ha noe å glede seg til innimellom, så i går bestilte Katrine og jeg en tur med danskebåten. Enkelt og greit. Vi trenger ikke svære greiene for å ha det litt gøy. Reiser helga om en uke, så da håper jeg at jeg er i form. Gleder meg!

Ellers skjer det fint lite akkurat nå. Hodet er, som dere sikkert skjønner, mye bedre! Endelig.
I dag er jeg ferdig med Methotrexatepillene, reaksjonene har allerede så smått begynt å komme. Jeg er litt sår i munnen, men skyller med motgift for harde livet. Leste pakningsvedlegget på antibiotikaen jeg må ta, og der står det så flott "kan forsterke effekten av Metothrexate". Så fint da..eller. Æsj, håper ikke det.

Nå skal jeg gå og motta et stort, vått kyss av min nydelige demon :)

7 kommentarer:

 1. Virkelig ikke bra med bitt av hunden i denne situasjonen! Haha, litt tragikomisk kan du si ja :) Vet ikke om du har lave blodplater jeg, men da blir jo ting mildt sagt mer dramatiske med blod og alt det der. Kjempekult at du skal med danskebåten da, høres koslig ut:) Selv skal jeg på raumarock i helga! Svineinfluensa bør vi mildt sagt unngå, og på legekontorene er det jo bare influensafolk. Usj.

  SvarSlett
 2. hehe,høres artig ut han Springsteen :-)

  Du vrker som en fantastisk flott jente, nei, du ER en fantastisk flott jente! Leser blggen din gjevnlig,og følger spent med på utvikling og nedturer. Krysser alt jeg har for deg!

  Du har holdt ut så lenge med kreft at nå er det søren meg på tide at du blir kvitt dette for godt syntes jeg! Kos deg masse på danskebåten, og fortsatt god sommer! -Og, jeg gleder meg veldig til den dagen jeg kan skrive her på bloggen din "Gratulerer som kreft-fri!" Da skal jeg gå ut å ta en skål for deg :-)

  SvarSlett
 3. hei igjen lille venn så fint at du har det litt bedre.ja du må være forsiktig med bitt og sånn det må vi alle men spesielt du da.som en skrev her den dagen håper vi på at du sier jeg er frisk da skal jeg feste bare til ære for deg den flotte tapre jenta som du er.så koselig at du skal reise med danskebåten,håper du får en flott tur at du har det kjenpekoselig.du fortjener det beste du er verd alt du har ståphumør og jernvilje vi er stolt av deg.det er så fint og lese det du skriver,vi syter og klager for det minste men det du gjennomgår det er virkelig trist.det er lærerikt og lese om en sånn som deg da kan vi lære at vi må være glad i livet og være glad for alt vi har.jeg er blitt så glad i deg maren sofie du er i mitt hjerte hele tiden.ha en flott tur og ta vare på deg selv så snakkes vi.vi tror på deg du skal bli frisk helt sikkert. godklemmer fra anne.

  SvarSlett
 4. god helg til deg maren sofie,håper du holder motet oppe.du gleder deg vel til og reise med danskebåten det blir ok for deg da får du andre ting og tenke på.jeg og er slik jeg fokuserer på noe annet når jeg er lei meg har ting som får meg til og koble av.jeg ser veldig ofte på big brother 2002 som jeg har på video,da føler jeg at jeg får koble av.kanskje dumt for andre men det funker for meg.kreft er en dum ting den skulle ikke fantes det er bare vondt,du som skulle hatt det bra og gjort så mye gøy så må du slite med dette.ja du finner vel på mye gøy det må du jo det er viktig med humor,men sykdommen er der du vet det og det legger en demper på ting.men du er flink du klarer dette,med din vilje så greier du det meste.vi kommer til og bli så glad den dagen vi får vite at du er helt frisk for den dagen kommer det vet vi.har hunden din det bra biter den enda,og det må du være forsiktig med.men den er vel leken den er jo bare en valp den kommer seg når den blir større.min bror har katt,skogskatt den er så skjønn,jeg skal se om jeg får sendt bilde av den til deg.vær forsiktig med deg selv rosen vi snakkes.stå på du er flink.stoooooooor klem fra anne.

  SvarSlett
 5. Hei!

  Nå har du kanskje vært på danskebåttur; håper du koste deg =)

  Hørtes veldig dramatisk ut med demonbitt! Disiplin må deles ut til den hunden ;-)

  SvarSlett
 6. hm...større fare for å møte svineinfluensaen på danskebåten vil jeg tro. Pass godt på deg!

  SvarSlett
 7. hei igjen maren sofie står til med deg.tenker masse på deg og når du ikke har skrevet nytt innlegg på bloggen tenker jeg at du kanskje er blitt verre men det håper jeg ikke.du er et godt forbilde du jenta du er så tapper og modig full i sisu men så klart du har det vondt det forstår jeg jo selv om du virker sterk.har du vært på danskebåten nå du må være forsiktig ta vare på deg sjøl.hvordan har hunden din det biter den mye enda.min bror har katt den er så søt en skogskatt.veldig glad fordi jeg får lov og skrive her du er til oppmuntring slik som du er smilende trass i alle smerter.ha en fin helg vi snakkes. roser og klemmer fra anne.

  SvarSlett