2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


søndag 2. august 2009

It's a hairy night

Er det bare jeg som griner på Metallica-konsert, tro? De bare treffer noe så voldsomt. Konserten var, nok en gang, helt rå!

Ellers er formen ganske uforandra. Galskap!

I dag har det vært sommervær igjen, det hjalp litt på humøret. Har kost meg sammen med tantebarn, hundevoffer, familie og til og med vært på en liten båttur. I morgen (eller etterpå, gitt) skal jeg ta den siste kortisonpilla på endel uker. Thank you. Det tar fortsatt en god stund før alt er ute av kroppen, men bare å vite at jeg ikke skal ta det er fint.
På mandag begynner jeg på nytt med Methotrexate (den cellegiften man kanskje tror jeg kan være immun mot), så det blir spennende å se hvordan jeg reagerer i denna omgangen. Føler liksom problemene står litt i kø her, eller..utfordringene. Det høres litt mer overkommelig ut med utfordringer enn problemer.

Forresten! Jeg har hår! (Så får vi se hvor lenge det varer siden jeg "skrev det høyt" her nå). Herregud, jeg har hår! I dag gikk jeg offentlig uten hodeplagg for første gang på...ja, år!
Jeg har litt "viker" da, siden det vokser ganske ujevnt, men hey; litt hår er hår nok for enkelte, altså! (Tenk på den, dere med "dårlige hårdager"!) :)

Nå er det seint på natta, egentlig burde jeg sove, men jeg spiser sjokolade i steden. Det er sikkert godt for noe (?).

10 kommentarer:

 1. Sjokolade hjelper litt det da! :) Jammen godt du ikke skal ta kortison på en stund nå.
  Må du skifte cellegift siden de tror du er immun mot denne? Du kan da ikke ha mange rundene igjen nå, har du?

  Kult med hår! Viker spiller ingen rolle!

  Og jeg er sikker på at du ikke er den eneste som griner på Metalicca konsert :)

  Jeg har vært så heldig og møtt den store helten i livet mitt i sommer, Garth Brooks, så ferien har vært helt topp! Kunne ikke ønsket meg mer!

  Håper du har en bedre tid i møte nå. Og utfordringene, de er jeg helt sikker på at du takler! Som alltid...

  Klemmer fra Jona

  SvarSlett
 2. Spis sjokolade til du rett og slett ikke orker mer, du har helt sikkert ikke vondt av det :)
  Godt å høre at det nærmer seg slutten på kortisonen...det er noe dritt, men akk så nødvendig noen ganger.

  Og hurra for hår! Det slo meg nå...at jeg skal aldri klage over bad hairday mer... :)

  Jeg krysser fingrene og håper ting går din vei fremover :)

  SvarSlett
 3. så godt og høre at du har hatt en fin helg med båtturer og familie,du fortjener det godjenta.og spis sjokolade du det må du ha lov til.flott at du har fått litt hår igjen,ting blir bedre det håper vi alle for deg.du tar dette så flott men så klart inni deg kan ikke vi se,jeg vet det på meg sjøl når ejg har dårlige dager med beina mine alle tror jeg smiler og er blid menn inni meg gråter jeg.flott at kortisonkuren er over for en stund.stå på vi er så mange som er glad i deg, du må bli frisk du skal ha det bra igjen.rosen er du den ser så sart ut men har torner og er sterk likevel som du.veldig fint at jeg ble kjent med deg og har du lyst og skrive meil er e posten arbergenseren5@gmeil.com.men ikke misforstå,det er bare hvis du føler for og snakke med meg ,du må ikke tro jeg har baktanker med det,er så redd for at folk skal tro slikt der er så mye rart på nettet.jeg vil bare være din venn ikke noe annet .ha en fin dag videre rosen så skriver jeg snart igjen.

  SvarSlett
 4. HURRA FOR HÅR!!! Hva sa jeg, nå kommer det!!!:-)
  Detta blir sååå bra!- snart kan vi ta en runde å kjøpe litt "hårstærsj" sammen!! :-)
  Jeg er i kortisonhelvete nå, cellegiftsprøyter til uka.Bra du har kost deg med konsert og båttur! Vi tar oss en lunch og kos når vi begge er litt mer i "draget"..Hils mamma,gla i deg snupp! Stoor go klem fra meg og Espen:-)

  SvarSlett
 5. Jeg skal tenke på deg neste gang jeg føler jeg har en dårlig hårdag!:) Gratulerer så mye med håret;)

  SvarSlett
 6. godt å lese innlegget ditt å høre at pilletrillene er unnagjort og at håret sniker seg frem igjen, hipphurra for deg! Stå på! Heier på deg, ALLTID! :) Gry

  SvarSlett
 7. hei igjen maren sofie,går det noenlunde bra,håper det.det er grusomt og fortelle deg at jeg er sur og lei i dag pga beina,for din sykdom er jo mye verre mye mye verre ,men det er vel lov og være lei seg om det ikke er så alvorlig som hos deg.pleier og være positiv men greier det ikke alltid.derfor beundrer jeg deg at du kan være så full i mot enda du er så syk jeg er ikke slik jeg klager veldig lett beklageligvis.det er godt det at du holder motet oppe og så må du tenke på at mange vil du skal bli frisk det håper vi det fortjener du.syns det er godt og skrive til deg se hvordan det går med deg ,tenker masse på deg.jeg vil fortsette og skrive til deg det gir meg mye.stå på rosen dette skal du klare. klem fra anne.

  SvarSlett
 8. Yes, endelig hår! =) Viker er bare en del av sjarmen! Den smukke kler alt, Maren ;o)

  Håper vi ses på Svelvikdagene,så jeg krysser fingre og tær for at det går bra med cellegiften! :o)

  Sender deg mange varme tanker!

  Klemmer fra Vigdis

  SvarSlett
 9. Hei, Maren :)
  1. Sjokolade er sunt for sjela - spis!
  2. Du er ikke den eneste som griner på Metallica - (tårene kom ikke nå i Spektrum, men på Valle Hovin, da de endelig spilte Orion)
  3. Hår er bra! Men jeg er av den oppfatning av at ikke-hår er flott også. Bær hodet høyt og med verdighet, uansett :)
  4. Du later til å være ei fantastisk jente. Har fulgt med på bloggen din lenge nå, stå på! Jeg har troa på deg!
  Klem fra Hilde, som egentlig ikke kjenner deg, det bare føles sånn ut..

  SvarSlett
 10. skriver litt til deg i dag og håper det er ok for deg.jeg misunner deg ditt mot og din styrke jeg takler ikke sykdommer så bra,har veldig lett for og klage,men vi er jo forskjellig.jeg er heldigvis frisk unntatt det jeg har i beina da,du skulle vært frisk du og og det håper vi du blir.kreft er fælt min mor døde av det min tante og, nei unnskyld jeg skulle ikke snakket sånn til deg ber om forlatelse hvis det gjorde deg vondt.du er ung og sterk helt sikker på at du blir frisk det bare er så synd at du må gjennom alle disse kurene som gjør deg så vondt rosen.medisiner er ofte vemmelige de kan hjelpe men de gir så mye bivirkninger.jeg fikk så mye antibiotika da jeg lå på sykehus at magen min er ikke bra,ikke noe sånn veldig men den er i ulage.du er flink vi er glad du kjemper deg gjennom dette,vi vil at du skal bli frisk,og du skal bli det.har så lyst og gi deg en god klem ,men jeg får gi deg den med ord så får du prøve og kjenne den.veldig fint og bli bedre kjent med deg,jeg skal skrive ofte.keep up the good work little rose we love you.klem fra anne.

  SvarSlett