2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


mandag 12. oktober 2009

Burde-burde, skal-skal, må-må

Da er kommentarene "up and running" igjen :)

Jeg føler kvaliteten på bloggen daler med formen. Beklager det, men det er litt mye om dagen. Eller, egentlig er det vel ikke så mye; men det som er, er mer en nok! (Det går treigt på endel fronter nå, folkens. Bær over med meg!) Merkelig det der, hvordan en bagatell eller bare et bittelite gjøremål kan blåse seg opp til å bli noe så enormt stort!

I helga var jeg på motivasjonskurs sammen med Ungdomsgruppa i Kreftforeningen. Vi var en liten, men god, gjeng som reiste avgårde inn i skauen ved Gardermoen (haha!). Det ble en vellykka helg, med mye latter og moro. Vi fikk diverse utfordringer vi skulle løse sammen i team, var på kanotur og spiste knallgo' mat. Selvfølgelig fikk vi prata litt "fag" også, og lagt noen nye planer for UG. Det blir spennende, og jeg brenner så innmari for detta!

Denna uka skal jeg på riksen hver dag for sprøyter med cellegift. Det blir slitsomt merker jeg, men jeg får rett og slett ta det som det kommer. Jeg kommer til å være passe egoist de nærmeste dagene (enda mer enn vanlig, hah!), så jeg håper mine nærmeste kan holde ut med meg.
Det er forresten litt synd noen ganger, at ordet "egoist" er så negativt lada. Man får jo på en måte litt dårlig samvittighet av å bruke det om seg selv..eh, ja, nå mista jeg tråden. Ellerno.

Faktisk tror jeg at jeg skal spare dere for mer svada, for jeg merker at det kan komme mye rart ut av fingrene her nå.

Èn ting vil jeg derimot gjerne informere om; jeg har fått plass på rehabiliteringsopphold! Den 21. oktober forlater jeg planeten (yes, det føles litt sånn!) for tre uker fram i tid. Jeg er kjempespent, redd, men også veldig glad og klar. Jeg tror jeg har godt av det!

15 kommentarer:

 1. Gratulerer med rehaviliteringsplassen
  Det var kjempegøy å høre at du fikk plass.

  Klem Morten

  SvarSlett
 2. ikke prøv å skrive "rehabiliteringsplassen" mens du ligger på senga, det blir bare tull..

  :-) M

  SvarSlett
 3. Det er jo et ganske vrient ord å få ordentlig ned, samma hvor man er. Synes du klarte deg bra :P

  Takk skal du ha :D

  Veit du om Elise er ledig på lørdag, forresten?

  SvarSlett
 4. Å det var godt å høre Maren-Sofie!:)
  Jeg håper at oppholdet svarer til forventningene dine og at du får en fin tid der hvor du kan samle sammen mer krefter til å fighte resten av denne vanskelige kampen!

  Stor klem fra Linda

  SvarSlett
 5. Det er ikke egositisk å ta vare på seg selv. Det er bare det at andre ikke helt forstår hvor pressende en situasjon kan være.

  Ønsker deg lykke til med behandlingen.

  SvarSlett
 6. Lykke til med rehabilitering! Jeg var på rehabilitering i sommer, riktignok etter to hjerteinfarkt og ikke kreft, men tror det er det samme hva årsaken er, egentlig, man får masse motivasjon til å gå veien videre bl. a. man får et fellesskap, massevis av positive ting. Håper du får stort utbytte av det!

  Synne.

  SvarSlett
 7. Så bra du fikk plass på rehabilitering :)

  SvarSlett
 8. Det var gode nyheter, lykke til :)

  SvarSlett
 9. Hei! Har du vurdert å sette sprøytene selv eller få en venn eller familie til å gjøre det? Da slipper du å reise til sykehuset hver dag. Min daværende kjæreste satte sprøytene på meg og det gikk helt fint. Lykke til!

  SvarSlett
 10. Hva er rehabiliteringsopphold (hvis jeg tør spørre)?

  =)

  SvarSlett
 11. Tusen takk, alle sammen :)

  Ann Kristin: Jeg veit det er mulig, men verken legene mine eller jeg er helt overbevist om at det er så lurt. Jeg er'ke tøff nok, hehe ;)

  Thomas WT: Det turte du jo (haha!) ;) Jeg kan jo likegjerne legge ut linken til stedet jeg skal; www.landaasen.no
  Det er det kurset som er spesielt retta mot unge med kreft :)

  SvarSlett
 12. Så fint at du fikk plass på rehabiliteringen! Har krysset fingrene for deg, og ble veldig glad da jeg så det gikk i boks. Lykke til, snuppelups!

  Hilsen "tante" Liv

  SvarSlett
 13. Flott at du har fått plass på rehab! :-) Det må være lov å skrive litt svada, synes hvert ord er interessant uansett, jeg.

  SvarSlett
 14. Den plassen du skal til, er ikke så langt unna meg=) Håper du får masse ut av det. Fortsatt lykke til videre i kampen du skal vinne=)

  SvarSlett
 15. Jeg håper du får et fint opphold "utefor" planeten. Prøv å komme litt til krefter, og det gjør ikke noe om du legger på deg litt.... Jeg synes du er litt smal i kjakan om dagen. Kos deg !!!

  SvarSlett