2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


søndag 4. oktober 2009

Det kommer en dag i morgen

Dette blir bare en bitteliten oppdatering, for jeg..gidder ikke skrive mer akkurat nå. Hehe.

Jeg har hatt en fin helg med hyggelige mennesker. Kost meg masse!

I kveld kjenner jeg det "snurper seg til" litt, gruer meg til i morgen. Det er oppstart av syklus nummer 11 (av 13, det er jo helt vilt!), og jeg skal ha både cellegift intravenøst + at jeg begynner på tre uker med kortison. Jeg trenger vel ikke si så mye om hva jeg tenker om det, egentlig.

11 kommentarer:

 1. Tenker på deg Maren!! Kanskje vi ses på Gardermoen til helga på motivasjonskurs, om formen din tåler det. Stor klem fra Gry

  SvarSlett
 2. Hei på deg! Syklus 11 av 13 er helt vilt!! - jeg begynner 12 om ca 14 dager.Ønsker deg masse lykke til og husk at du nå har bare ca 10% igjen av allt du har vært igjennom - detta går bra Maren, og jeg veit at du kommer til å bli HELT FRISK igjen! Tenker masse på deg!!! Stoor go klem fra meg:-)

  SvarSlett
 3. et lite svar på ditt innlegg maren sofie ,jeg er helt uforstående er snillhet blitt noe farlig er det og være litt intens og nær blitt en fare.jeg er intens fordi jeg vil du skal føle at jeg virkelig vil deg alt godt at jeg ønsker du skal bli frisk,jeg er som mennesker bør være jeg syns synd på folk som har det vondt og det er altså galt.slik er vår verden blitt,ikke vær snill og vis omtanke da blir folk mistenksom og vil ikke ha noe med deg og gjøre mere.jeg har gitt av mitt innerste jeg trodde du satt pris på det,nå føler jeg meg dum og brukt.snillhet er altså noe farlig det ,nei dette er helt sykt i dont understand.

  SvarSlett
 4. Syns man skal respektere det Maren Sofie sier.. Selv om en person velger å dele veldig private tanker og følelser på en blogg, skal man være litt forsiktig så man ikke ikke kommer for nær med sine kommentarer, uansett om det er aldri så velment. Vi vil aldri kunne erstatte nære venner og familie, det er der man henter støtten når det røyner på.

  La oss unngå en debatt om hva som bør skrives på en blogg/forum her i denne bloggen, ta det heller på et annet forum. Er sikker på at Maren Sofie har mer enn nok annet å tenke på for tiden. Gå heller inn på www.diskusjon.no, så kan man ta diskusjonen der.

  SvarSlett
 5. ja maren sofie har nok og tenke på helt klart men du bloggmannen har ikke noe med dette og gjøre det er mellom maren sofie og meg så vær så snill pass dine egne saker.og jeg har aldri prøvd og erstatte hennes familie det kan jeg ikke jeg er på en annen kant av landet,og jeg er ikke noen nær venn av henne.men jeg er et medmenneske og kan gi gode ord som varmer,ord hun trenger i en vanskelig tid.prøv og være et medmenneske du også det er en fin ting skal jeg si deg.

  SvarSlett
 6. Nå som Maren Sofie har sagt at det holder med det som allerede er sagt og skrevt, bør det respekteres.

  Nok er nok, har man blit bedt om å ta avstand, så gjør det.

  Dette er en blogg hvor vi som leser kan følge med og sende gode tanker, men det siste hun trenger nå er at det blir "krangling" på bloggen. Det skal ikke være belastende å ha den up and running.

  For hennes del, respekter det hun sier.

  SvarSlett
 7. Hei igjen vil bare ønske deg lykke til og ta godt vare på deg selv. helt greit at du ikke orker å skrive så mye denne gangen, du skylder ikke oss blogglesere noe. Gjør det du vil, du er et voksent og selvstendig menneske.  Klem fra bloggvenn.

  SvarSlett
 8. kan dere ikke slutte og blande dere ikke bry dere om hva meg og maren sofie diskuterer.klart at hun ikke skal ha krangling på bloggen hun er syk nok det er jeg helt innforstått med men jeg vil ha et svar på hvorfor godhet blir oppfattet som noe rart,jeg skjønner ikke hva som er i veien jeg er snill er det så galt er det ikke lov i dagens samfunn det og vise medmenneskelighet er dere helt rar medmenneskelighet er en god gave hva er så farlig med det.og en gang til dere som ikke hAR NOE MED DETTE OG GJØRE SKYGG UNNA BANEN.

  SvarSlett
 9. Til Anne

  Jeg vil gjøre det helt klart at jeg ikke ønsker noen videre diskusjon med deg. Jeg håper du kan bruke din snillhet og godhet til å vise din respekt for meg og min avgjørelse.
  Vennligst ikke legg igjen flere kommentarer på min blogg.

  Respektfull hilsen fra Maren-Sofie

  Til dere andre, og spesielt Bloggmannen, takk for støtten :)

  SvarSlett
 10. syns dette er helt sykt hva feiler det deg og andre.ja du er syk og jeg vil ikke krangle med deg,så pass vett har jeg i hodet,men jeg skal si deg en ting snillhet er ingen trussel bare så du har skjønt det.

  SvarSlett
 11. Hei! har akkurat lest bloggen din, og ønsker deg utrolig lykke til! du er tøff som blogger om sykdommen din!

  SvarSlett