2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


lørdag 21. november 2009

Litt fra Landaasen - sjekk håret'a!

8 kommentarer:

 1. Så ikke ut som om du hadde så mye høydeskrekk der gitt... :D Artig, håper du hadde utbytte av oppholdet!

  SvarSlett
 2. Så mye hår du har fått! :D Du kledde det skikkelig godt! Alt kler den smukke, vet du. ;) Hihi. Håper du har det bra og at du koser deg i Oslo! Lykke til fremover :) Klem Mari

  SvarSlett
 3. Hoi, der hadde ikke jeg turt å klatre opp!

  Så mye hår du har nå! Kjempe fint!!

  Og så utrolig bra du har fått tak i Metallica billetter!

  Ha en god natt.

  Klem fra Jona.

  SvarSlett
 4. Skjønner godt at du ikke var veldig interessert, da det var lite gutter og mange jenter,....spesielt med tanke på hva du skrev om inneholdet i veska di her forleden.
  Kos deg og ha en glitrende dag..

  ole j

  SvarSlett
 5. Det der sykkelbildet ditt minnet meg om Brelett-reklamen... :D Sikker på du ikke har en margarinpakke på bagasjebrettet? :)

  SvarSlett
 6. Hei. Ser du har ett bilde med teksten "I'm on the top of the world" til. Lurer fælt på hvor det egentlig er tatt? :)

  Hilsen Maya

  SvarSlett
 7. Herregud, det hadde jeg aldri trudd... (klatringa altså). Da er det bare å melde seg inn i klatreklubb, fallskjermhoppeklubb, dykkerklubb, skateklubb. Haha. Da vet vi jo hvem som skal være nisse og komme ned gjennom pipa på julaften! Nattaklem!

  SvarSlett
 8. Steike ta, for ei sprek klatrende dame du er. Jeg prøvde å klarte sammen med min samboer Kristin for et par uker siden. Uten at jeg vil innrømme det har jeg nok et snev av høydeskrekk, jeg ville hverken klatre opp eller ned noen meter oppi veggen... :-)

  SvarSlett