2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


lørdag 21. november 2009

April 2010

På Facebook og MSN har jeg flere venner og bekjente som har skrevet forskjellige datoer etter navnene sine. Jeg fant fort ut at det var datoer på dager som betyr mye, som de gleder seg til og som forandrer livene deres for alltid. Noen har termin, mens andre (KATRINE-JENTA-MI, HURRA!) skal gifte seg.
Jeg følte for å kaste meg på trenden, og jeg har jo en viss peiling på noen datoer som skal forandre mitt liv for alltid, men jeg var litt for opptatt av dagens irritasjon (detta var på mandag, da jeg var på riksen), så datoen "min" ble litt preget av det. "Maren-Sofie - 11. april". Hvorfor det? Jo, da blir nemlig miljøfartsgrensa på ring 3 (veien til riksen) oppheva. En god dag.

I går så havna vi, ironisk nok, på nachspielet til Diakonhjemmets studenter på Plaza. Egentlig var det en liten nedtur, da det ikke er noen stor hemmelighet at det er et overtall av kvinnelige sykepleierstudenter her i landet. Vi var ikke der så lenge med andre ord, ihvertfall ikke vi jentene.

Tidligere på kvelden var vi på Dizzie og spiste middag samtidig som vi så showet "Frustrerte Fyrer". Jeg ble egentlig litt frustrert selv, for jeg synes det var ganske kjedelig (huff, rett og slett).
Alle de gode folka i UG derimot, de er ikke kjedelige! Etter showet og god mat stakk vi til hotellet for mer fest! I et par sekunder, mens vi tok den utvendige heisen på Plaza, angra jeg litt på matinntaket; det gikk bra altså, men det var magasug og langt ned!

Nå er jeg rimelig sliten og trøtt, så det er godt å bare slappe av i sofaen. Springsteen ligger på gulvet i en liten (vel..) krøll og koser seg.

Jeg fikk forresten fiksa billetter til Metallica i går og. De kommer, for tredje gang på samme turneen, til Norge den 13. april. Det er datoen sin det!

..æh, og en ufrivillig oppdagelse jeg akkurat gjorde; hvorfor i all verden har Karsten i "Skal vi danse?" på seg Metallica-tskjorte og, eh..glitrende paljettbukser? Hjelpes :D

5 kommentarer:

 1. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 2. Takk for fint innlegg!! Skal ikke bombardere deg med kommentarer hver gang, men denne må jeg bare kommentere..

  Ei "venninne" av meg er sammen med Carsten, og derfor vet jeg at han er skikkelig Metallica-fan!! Var på forrige konsert han også. Så sikkert derfor akkurat det antrekket når han skulle gjøre egen "Showdans".

  Men om den paljettbuksa var helt riktig til at antrekket skal få terningkast 6 bør jeg kanskje ikke uttale meg om... Men siden han er sammen med Tonje som er kjempesøt jente, skal jeg være snill og gi han terningkast 3 pga skjorta, for den var tøff.

  Klem Linn

  SvarSlett
 3. Hihi, okei da ;)

  Takk for at du leser og kommenterer! Håper du har en fin lørdagskveld! :D

  SvarSlett
 4. Det var ikke studentene på Diakonhjemmet som hadde fest på plaza... det var personalfest for alle ansatte på Diakonhjemmet Sykehus. Dere kunne med andre ord funnet dere en kjekk lege, hvis dere hadde sett forbi alle sykepleierne ;)

  SvarSlett
 5. Åjaså, ja! Haha :D Da var jeg dessverre litt kjapp i avgjørelsen om å dra derfra ;)

  SvarSlett