2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


fredag 20. november 2009

Julebord med Ungdomsgruppa i Kreftforeningen

Æsj, jeg fikk litt dårlig samvittighet. Er da måte på hvor sjeldent det skal oppdateres her.

I dag er jeg egentlig stressa i hue. Blir alltid det når jeg skal noe, nesten samme hva det er. Jeg trenger god tid, må vite akkurat hva jeg skal ha med meg/trenger og jeg må sjekke tidspunkter for når jeg skal være hvor flere ganger. Ah, galskap!

Nå høres det sikkert ut som jeg skal på noe svære greier, og egentlig gruer meg litt. Det er ikke sant! I kveld skal jeg nemlig på julebord sammen med Ungdomsgruppa i Kreftforeningen, og kjenner jeg oss rett blir det superbra! Vi skal bo på Plaza i Oslo til i morgen, og i kveld er det middag og show på Dizzie Teater. Seinere er det fritt fram, og kjenner jeg oss rett (igjen) så samles vi nok på et koselig utested for mer liv og røre :)

Formen er varierende, som vanlig. Jeg er mye trøtt og tiltaksløs, men føler allikevel jeg er "tilstede". Situasjonen hjemme er litt slitsom for tida, da jeg fortsatt bor hos mamma. Misforstå meg rett; mamma og jeg har det helt fint sammen, men når vi bor i et allerede ganske lite hus, som allerede er ganske så (over)møblert + at alle mine møbler og mitt rot er stappa inn der og..ja, det sier seg selv. Det er trangt og rotete, og vi gleder oss til jeg får egen leilighet. Den er forresten snart ferdig oppussa, så jeg håper på å flytte inn i starten av desember! Oh, joy! :D

Da jeg var på Landaasen lå jeg plutselig på null i blodverdier, noe som ble litt skummelt, og jeg måtte roe ned på cellegifta. Det viste seg å bli altfor rolig for min del, og de steg, steg og steg litt til. Jeg bestemte at jeg ville "dosere meg selv litt" (nei, det er ikke sånn at jeg mener det er greit for alle!), og tok en høyere dose. Snart får jeg jobb på riksen, for legen min ble ganske så fornøyd med avgjørelsen. Jeg ligger fortsatt litt høyt i verdier, men de hadde vært enda høyere om jeg ikke hadde gjort noe (håhå, virker jeg litt stolt ellerno?). Uansett, vi kjører ganske hardt på gifta denna uka her, så får vi se på mandag.
Vi er liksom meg og "de på riksen", tror jeg. Haha, merka at jeg stadig skriver det sånn :)

Nå får jeg nesten pakke litt, reiser om ikke så lenge. Lurer på hva jeg skal ha på meg, hvor jeg skal gå av trikken, må jeg ha varm jakke? Hm, hvor skal jeg parkere? Var det noe jeg skulle fikse før jeg dro?

Oi, hvor mye er egentlig klokka..?

God fredag, alle sammen :)

Forresten; det med oppdatering i morgen gjelder enda, tror jeg. Skal ihvertfall prøve!

8 kommentarer:

 1. Håper du får en riktig fin kveld.

  SvarSlett
 2. en riktig fin kveld til deg maren sofie kos deg kjempemasse.

  SvarSlett
 3. aw! Dette blir bra Dr. Solberg :-D
  Prøv å hold hæla på gulvet da :)
  Kos deg masse!

  SvarSlett
 4. Julebord hørtes bra ut, kos deg skikkelig! :)

  SvarSlett
 5. Håper du får en flott kveld med julebord :)

  Hilsen Monica

  SvarSlett
 6. Ha det kult på julebord! Det fortjener du =)

  SvarSlett
 7. Haaper du koser deg i Oslo :)

  SvarSlett
 8. hei Maren -Sofie,håper du hadde en hyggelig kveld på byen,flott tiltak.Ellers håper jeg du har noen greie dager i dette triste været,og slapper av hjemme md masse lys og varme.Tips,slå opp på rudolf breuss,google og se om du kan finne noe intresant der.Lykke til videre.

  SvarSlett