2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


torsdag 19. november 2009

Treeeig

Jeg har egentlig mye jeg vil skrive, faktisk ganske mye tid å gjøre det på også, men ikke heeelt ork..!
Skal prøve å komme med en skikkelig oppdatering iløpet av helga :)

2 kommentarer:

 1. ...vi gleder oss! Håper humøret og formen er stigende og at du hadde bra utbytte av rehabiliterings-oppholdet!

  Nå er det snart jul... Anbefaler gløgg, pepperkaker og gode venner! ..og glem for guds skyld ikke å sende inn ønskelisten til han karen på Nordpolen(eller var det Drøbak/evt Finland?)

  Ha en strålende kveld! :)

  SvarSlett
 2. Gleder meg :-) Har jo fortalt deg tidligere at jeg syns bloggen din er fantastisk og gir meg veldig mye. Har selv nettopp fått utført en operasjon som kan komme til å gjøre livet mitt enklere og gi meg mindre smerter. Så denne oppturen sammen med en oppdatering fra deg når du har ork og energi til det, vil jo bare bli supert! Gleder meg.

  Ikke fullt så koselig å lese om Regine da, men sender henne mange gode tanker.

  Du er så sterk, Maren-Sofie! Stå på fremover. Det sies at det ordner seg for snille jenter, bare at for noen kan det ta litt tid. Vi tenker positive tanker, og får passe på å leve og bruke energien på positive ting og opplevelser.

  Ha en god natt :-)

  Klem Linn

  SvarSlett