2018:

Obs:

For en del år siden ble jeg alvorlig syk, og det er det denne bloggen har handlet om - leukemien og meg. Jeg ble friskmeldt i 2015, og på tross av flere senskader som preger meg og livet mitt, har jeg det heldigvis (mest) fint i dag :)

Bloggen min blir liggende her, både for min egen del, og kanskje for din? Er det noe du lurer på, eller bare vil si hei, kontakt meg gjerne på mail:

marensofie86@hotmail.com


fredag 26. februar 2010

I min egen boble

Jeg merker hvor avhengig jeg er av at de rundt meg "fungerer". Mamma ble dårlig denna uka, ikke noe alvorlig, men nok til at hun ble rimelig slått ut. Siden hun "ikke hadde vært så dårlig siden Ålesund brant" (?!), skjønte jeg at det ikke var særlig bra.
Det er viktig for meg å vite at de rundt meg har det bra, det har stor innvirkning på min egen tilstand (bare sånn for å vri alt over på meg, ego'n). Mamma er heldigvis mye bedre nå :)

Hm, hva skulle jeg egentlig fram til? Jo, jeg tror det var en liten "bønn" om at de rundt meg må huske å ta vare på seg selv. Jeg blir ikke bedre av å vite at de ikke har det så bra som de kan (bare sånn for å vri det til meg, igjen). Jeg tror det er viktig at de kan benytte sjansen til å komme seg litt ut av "sykehusverdenen", når det er mulig.

Ellers skjer det veldig lite. Jeg er ikke vant til at det skjer så lite sykehusgreier åssånt, jeg?! What to do?
Jeg begynte på cellegift igjen på mandag, siden det er en stund til april og BT. Det er egentlig bare betryggende, selv om det har sine innvirkninger på formen. Cellegift eller ikke, jeg er uansett veldig slapp og sliten. Det skal ikke mye til før jeg må "melde meg ut", og ikke orker mer. Er jeg et annet sted i en sånn situasjon, vil jeg bare hjem så fort som mulig. Jeg vil gjerne ha det stille og ikke så lyst.
Det er forsåvidt veldig frustrerende, for jeg veit at mange (inkl. meg selv) synes jeg burde gjøre mange ting jeg har lyst til nå. Lysten er der, men ikke "orken", og så får jeg dårlig samvittighet.

I mars har jeg meldt meg på et opphold på Montebello-senteret. Jeg trenger å komme meg litt vekk igjen, samle hue og kanskje få trent meg så smått "ovenpå" før BT. Det ser jeg fram til!
Neste helg skal Katrine og jeg på Kiel-ferja, bare for å gjøre noe hyggelig og få litt avveksling. Da skal vi bare kose oss!

..ooog i morgen skal jeg kanskje gjøre noe jeg ikke tør.. (Legg merke til kanskje). Blir det noe av, kommer det isåfall bilder. Høhø :)

(Jøss, jeg har visst endel planer framover, da er det vel ikke grunn til å ha dårlig samvittighet).

18 kommentarer:

 1. Hei har fulgt med bloggen din en liten stund nå og tenkte å sende deg en liten hilsen fra nord. Tenker på alt du må igjennom, du er utrolig tøff. Stå på videre og kos dere på Kielferga. Klem fra Siv

  SvarSlett
 2. Nettets uransakelige veier ledet til bloggen din i dag, for en god fredag det ble! Tenk at du har overskudd til å dele så mange gode tanker på bloggen din, stor takk!! Skriv for all del om "egoet ditt", med store bokstaver, for du er spennende menneske å følge. Jeg heier på deg og gleder meg til neste innlegg.

  SvarSlett
 3. Hei koslig at du har noen planer.er allid slik ikke akkurat at det du gjør er så veldig kjekt men kjekt åååå ha noe og se frem til. og etterpå og tenke på såå kjekt det ble osv.--de lærde sier at det og komme seg ut på en eller annen måte eller prøve og trene det er go medisin...og det har jeg også merket mange ganger..men du vet jo alt om dette du. og du er jo i gang. ha en fin helg---nå går vi mot lysere tider..herlig klem fra ukjent dame W

  SvarSlett
 4. hei oi herlig klem mente ikke slik....ikke farlig ...men jeg mente herlig at det går mot VÅR

  SvarSlett
 5. Kjære Maren Sofie!
  Jeg følger med på bloggen din,og du er utrolig til å skrive.
  Du må være litt "ego" nå.Du trenger støtte og bli dullet med i en slitsom ventetid, og i tiden rundt B.T.
  Husk etterpå får du det nok mye bedre, men bruk alle rundt deg mens du bygger deg opp igjen. Skulle ønske jeg kunne gjøre noe.
  Stor god bedringklem til en utrolig jente. Hilsen J

  SvarSlett
 6. Dårlig samvittighet skal du IKKE ha! Og det er flott at du er litt ego - ta vare på deg selv! Ingen som forventer at du skal fly opp og ned fjellsider.. :) Krøll deg sammen i sofaen i lag med den hårete firbente og kos deg med OL!

  Ha en flotters kveld!

  SvarSlett
 7. Jeg syns ikke at du er ego når du skriver det du skriver. Jeg får bare inntrykket at du er utrolig omtenksom mot de du er glad i.

  Følger med deg og kampen din, og har en så god magefølelse på at dette går fint!

  VI skal på Montebelloseneteret selv i august. Det er så mye fin støtte å få der, håper du får et nødvendig påfyll av energi og kamplyst der!

  Dette skal du klare!

  Hilsen L

  SvarSlett
 8. Hei!

  Du er inspirasjon for mange mennesker slik som du alltid ser på det positive i livet og fokuserer på det =)

  For en god latter anbefales: www.funnyordie.com

  SvarSlett
 9. Leit det vart til att - på an igjen med cellegift , stå på :-)
  Tenker på deg . :-)
  Ha ein forsatt fin kveld som muleg.

  SvarSlett
 10. Flott at du har noe positivt i vente da, Maren! :)

  Gleder meg til å se bilder fra det du kanskje ikke tør :P

  *klem*

  SvarSlett
 11. Flott Maren Sofie..
  Kos dere på ferja, og ha et fint opphold på Montebello. Har vært der selv en gang, og det er kjempefint der... Lykke til videre....

  Hilsen ole j

  SvarSlett
 12. Jeg syns det virker som du har svært så mange planer jeg! :D hihi. Husk å gi meg ett pip om kinotur :) Naboklem

  SvarSlett
 13. Kjære Maren!Jeg vet hvor avhengig man blir av de "nærmeste" rundt seg, og du er IKKE ego!!Supert at dere skal på Kiel ferja, vi var der for 14 dager siden og bare koste oss - GOD TUR!! Håper du tør det du tenker og gjøre...Og husk at det er bare å si ifra om dere vil låne hytta noen dager for å "koble ut"!!Stoor go klem fra Dragen din :-)

  SvarSlett
 14. Hei søte du :o)
  Jeg fant bloggen din via siden til Regine Stokke for en god stund siden, og har fulgt med her inne litt sånn innimellom.
  Jeg synes du virker som en utrolig sterk person, og jeg liker måten du skriver på fordi du viser en ærlighet og styrke som gjør at jeg, til en viss grad, klarer "å sette meg inn i" hvordan din situasjon er...
  Bloggen din inspirerer!:O)

  Jeg bor selv i Svelvik, og jeg tenkte med meg selv at det er rart jeg aldri har sett deg før fordi Svelvik er jo tross alt ikke verdens navne!*Hi,hi*
  Men i dag tror jeg faktisk at jeg så deg?! Kan det stemme at du var innom en matbutikk i dag? Tilfeldigvis med en blond kassadame alias meg?! ;o)

  Ønsker deg det beste, og jeg heier på deg fra sidelinjen.

  Klem fra Stine

  SvarSlett
 15. Få ønske deg / dine riktig god helg .
  KOs deg masse på turen - fint ha noe å sjå fremm til i vonde tider.

  ** :-)

  SvarSlett
 16. Ha en riktig fin helg Maren-Sofie! :)

  SvarSlett
 17. hei hjåper du har det helt opp på Kiel ferja....kos dere ha en fin helg
  klem fra ukjent dame w

  SvarSlett
 18. Haloo :)

  Ville bare si at det er veldig koselig og se deg og moren din i Strømm hallen i ny og ne når det er dame kamper! Håper det går bedre med deg.

  - Caroline Bøhn Hansen

  SvarSlett